Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSkinsBerceni Legiunea
541 Tactiek 4
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 56.9
matig Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zwak Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Dikov rent richting de bal. Dikov probeert naar een medespeler te passen. Kania probeert naar een medespeler te passen. Škréta rent richting de bal. Škréta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Dikov passt de bal met de wreef. Kania is nu in balbezit. Kania passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Antipa de bal. Antipa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Viard is nu in balbezit. Viard geeft een hoge lob. Mâlcu probeert de bal aan de voet te houden. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kania met een sublieme pass. Antipa probeert naar een medespeler te passen. Škréta is nu in balbezit. Škréta draait met de bal, schiet en ... Padrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fairclough met een snelle inworp. Kania probeert naar een medespeler te passen. Antipa rent richting de bal. Škréta is nu in balbezit. Škréta haalt uit met een fantastische trap. Padrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Flores met een sublieme pass. Antipa probeert naar een medespeler te passen. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - Legiunea 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSkinsBerceni 69%, Legiunea 31%.
SSkinsBerceni - Legiunea 0:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fairclough zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dikov met een sublieme pass. Škréta rent richting de bal. Škréta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Antipa kopt de bal weg. Škréta heeft problemen om de bal te vangen. Pantea is nu in balbezit. Škréta rent richting de bal. Škréta schiet op doel. Padrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Antipa is nu in balbezit. Antipa passt de bal in één keer door. Dikov met een sublieme pass. Škréta rent richting de bal. Škréta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Viard met een snelle inworp. Daar is Kania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jacoszek de bal. Jacoszek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bocanegra passt de bal met de wreef. Slouk is nu in balbezit. Slouk probeert naar een medespeler te passen. Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fairclough zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dikov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Škréta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škréta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Antipa passt de bal met de wreef. Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov probeert naar een medespeler te passen. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Antipa met een sublieme pass. Dikov met een sublieme pass. Antipa speelt de bal door. Kania probeert de bal met de borst te controleren. Kania schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Jacoszek geeft de bal voor. Honceriu kopt de bal weg. Dikov geeft een hoge lob. Škréta is nu in balbezit. Škréta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Slouk passt de bal in één keer door. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa probeert naar een medespeler te passen. Dikov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pantea de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jacoszek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Škréta rent richting de bal. Škréta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSkinsBerceni 69%, Legiunea 31%.
SSkinsBerceni - Legiunea 0:1