Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: New Wings Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2570
New Wings Stejarul Vlad Tepes
433 ATAC POZITII Tactiek 343
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 51.1
adequate Schieten very good
adequate Passen good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Banu met een sublieme pass. Vulpeşean is nu in balbezit. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Gacek geeft een hoge lob. Edwikowski probeert naar een medespeler te passen. Grechi rent richting de bal. Grechi haalt uit met een fantastische trap. Peneş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Stejarul Vlad Tepes 0:1

4e minuut.
Banu met een sublieme pass. Daar is Vulpeşean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grechi rent richting de bal. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Antonie de bal. Grechi is nu in balbezit. Grechi passt de bal met de wreef. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk schiet op doel. Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Cristinel is nu in balbezit. Łopaciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Grechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grechi draait met de bal, schiet en ... Selezeanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Grechi passt de bal in één keer door. Gacek rent richting de bal. Gacek speelt de bal door. Edwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Grigorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Edwikowski met een sublieme pass. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Grechi verovert de bal door een tackle van achteren. Grechi probeert naar een medespeler te passen. Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ... Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Drăguş rent richting de bal. Dektiarovas verovert de bal door een tackle van achteren. Čizmić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čizmić geeft de bal voor. Łopaciuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Čizmić probeert naar een medespeler te passen. Edwikowski rent richting de bal. Edwikowski speelt de bal door. Daar is Łopaciuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łopaciuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grechi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Selezeanu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Stejarul Vlad Tepes 0:2

35e minuut.
Edwikowski geeft de bal voor. Łopaciuk heeft problemen om de bal te vangen. Cristinel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łopaciuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Edwikowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Stejarul Vlad Tepes 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wings 69%, Stejarul Vlad Tepes 31%.
New Wings - Stejarul Vlad Tepes 0:3

48e minuut.
Koukoularis geeft een hoge lob. Edwikowski is nu in balbezit. Edwikowski probeert naar een medespeler te passen. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Drăgoi geeft een hoge lob. Selezeanu kopt de bal weg. Čizmić speelt de bal door. Grechi rent richting de bal. Grechi draait met de bal, schiet en ... Peneş bokst de bal weg. Edwikowski rent richting de bal. Edwikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Stejarul Vlad Tepes 0:4

53e minuut.
Čizmić speelt de bal door. Łopaciuk probeert de bal met de borst te controleren. Łopaciuk passt de bal in één keer door. Edwikowski rent richting de bal. Edwikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Edwikowski passt de bal zonder na te denken. Grechi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cristinel. Cristinel krijgt een gele kaart. Grechi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Čizmić komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Grechi geeft een lange en hoge pass. Łopaciuk probeert de bal aan de voet te houden. Edwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwikowski schiet op doel. Peneş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Stejarul Vlad Tepes 0:5

66e minuut.
Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc geeft de bal voor. Grechi is nu in balbezit. Grechi schiet op doel. Peneş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Stejarul Vlad Tepes 0:6

70e minuut.
Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Łopaciuk speelt de bal door. Grechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grechi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc met een sublieme pass. Klungelig pakt Edwikowski de bal. Edwikowski geeft een lange en hoge pass. Łopaciuk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Oprescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Edwikowski de bal. Edwikowski passt de bal zonder na te denken. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk schiet op doel. Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Gacek probeert naar een medespeler te passen. Grechi is nu in balbezit. Grechi geeft een lange en hoge pass. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk schiet op doel. Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Drăguş onderschept slim de pass. Drăguş met een sublieme pass. Bumbescu rent richting de bal. Bumbescu haalt uit met een fantastische trap. Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Stejarul Vlad Tepes 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wings 78%, Stejarul Vlad Tepes 22%.
New Wings - Stejarul Vlad Tepes 1:6