Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Nazdravanii FC GMC
343 Tactiek Manevra 1
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
25 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 37.8
excellent Schieten good
very good Passen weak
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Rekuć passt de bal zonder na te denken. Palma rent richting de bal. Sajewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sajewicz krijgt een gele kaart. Palma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Purcărea neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Minder probeert naar een medespeler te passen. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma passt de bal met de wreef. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Nakrošis geeft de bal voor. Inworp. Filyan met de inworp. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sajewicz. Palma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schaeffer met een snel genomen vrije trap. Rekuć is nu in balbezit. Palma is nu in balbezit. Palma draait met de bal, schiet en ... Dandu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC GMC 1:0

15e minuut.
Secăreanu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć haalt uit met een fantastische trap. Paal! Dandu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC GMC 2:0

29e minuut.
Palma is nu in balbezit. Şeitan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schaeffer met een snel genomen vrije trap. Palma krijgt zijn hoofd ertegen. Dandu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC GMC 3:0

30e minuut.
Minder speelt de bal door. Daar is Filyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filyan met een sublieme pass. Daar is Palma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palma schiet op doel. Dandu bokst de bal weg. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć draait met de bal, schiet en ... Dandu bokst de bal weg.

33e minuut.
Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu met een sublieme pass. Şeitan probeert naar een medespeler te passen. Chruścicki is nu in balbezit. Chruścicki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Andrieş geeft een lange en hoge pass. Harkányi speelt de bal door. Palma kopt de bal weg. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dandu met een harde bal richting middenveld. Schaeffer kopt de bal weg. Rekuć is nu in balbezit. Minder geeft een hoge lob. Palma maakt een snoekduik en kopt de bal. Dandu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Palma is nu in balbezit. Palma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC GMC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 36%, FC GMC 64%.
Fc Nazdravanii - FC GMC 4:0

54e minuut.
Sajewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Minder geeft de bal voor. Klungelig pakt Palma de bal. Palma draait met de bal, schiet en ... Dandu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC GMC 5:0

55e minuut.
Garcia met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Purcărea de bal onder controle te krijgen. Palma is nu in balbezit. Rekuć kan de bal niet met de borst controleren. Rekuć haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Nakrošis de bal onder controle te krijgen. Filyan geeft een hoge lob. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma schiet op doel. Dandu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea is nu in balbezit. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć schiet op doel. Dandu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sajewicz controleert de bal met de borst. Rekuć rent richting de bal. Rekuć draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Palma de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaeffer onderschept slim de pass. Schaeffer geeft de bal voor. Palma krijgt zijn hoofd ertegen. Dandu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć onderschept slim de pass. Andrieş maakt een afschuwelijke overtreding. Rekuć raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Perianu met een snel genomen vrije trap. Nakrošis controleert de bal met de borst. Palma speelt de bal door. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer probeert naar een medespeler te passen. Purcărea rent richting de bal. Purcărea schiet op doel. Dandu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC GMC 6:0

84e minuut.
Daar is Şeitan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć passt de bal met de wreef. Palma rent richting de bal. Palma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 27%, FC GMC 73%.
Fc Nazdravanii - FC GMC 6:0