Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: FC GMC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11952
FC GMC Fc Nazdravanii
Manevra 1 Tactiek 343
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 50.7
good Schieten formidable
average Passen solid
solid Verdedigen adequate


18e minuut.
Tovačovský geeft een lange en hoge pass. Prunariu kopt de bal weg. Rekuć probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palma is nu in balbezit. Palma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - Fc Nazdravanii 0:1

25e minuut.
Ban probeert naar een medespeler te passen. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć passt de bal zonder na te denken. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - Fc Nazdravanii 0:2

31e minuut.
Nakrošis rent richting de bal. Nakrošis geeft de bal voor. Prunariu kopt de bal weg. Palma rent richting de bal. Palma schiet op doel. Dandu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Secăreanu onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Filyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Palma springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Schaeffer rent richting de bal. Schaeffer probeert naar een medespeler te passen. Prunariu heeft problemen om de bal te vangen. Prunariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - Fc Nazdravanii 0:3

34e minuut.
Oraşan is nu in balbezit. Minder verovert de bal door een tackle van achteren. Minder passt de bal zonder na te denken. Prunariu rent richting de bal. Prunariu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Andrieş kopt de bal weg. Klungelig pakt Bărzoi de bal. Chruścicki is nu in balbezit. Chruścicki passt de bal zonder na te denken. Andrieş geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Minder kopt de bal weg. Palma heeft problemen om de bal te vangen. Sajewicz onderschept slim de pass. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć haalt uit met een fantastische trap. Dandu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GMC 62%, Fc Nazdravanii 38%.
FC GMC - Fc Nazdravanii 0:3

46e minuut.
Nakrošis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Filyan met de inworp. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć schiet op doel. Dandu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - Fc Nazdravanii 0:4

47e minuut.
Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. Chruścicki is nu in balbezit. Schaeffer begaat een overtreding. Schaeffer krijgt een gele kaart. Chruścicki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Garcia kopt de bal weg. Andrieş heeft problemen om de bal te vangen. Andrieş geeft een hoge lob. Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chruścicki rent richting de bal. Chruścicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - Fc Nazdravanii 1:4

57e minuut.
Minder passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Palma de bal. Rekuć is nu in balbezit. Palma is nu in balbezit. Palma draait met de bal, schiet en ... Dandu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Rekuć draait met de bal, schiet en ... Dandu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Inworp. Nakrošis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davidovici met een snelle inworp. Bărzoi geeft een lange en hoge pass. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Chişcanu stond buitenspel. Tovačovský maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sajewicz is nu in balbezit. Rekuć verovert de bal door een tackle van achteren. Rekuć draait met de bal, schiet en ... Dandu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Palma rent richting de bal. Palma schiet op doel. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu rent richting de bal. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Dandu bokst de bal weg. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - Fc Nazdravanii 1:5

66e minuut.
Nakrošis passt de bal met de wreef. Daar is Secăreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć geeft een hoge lob. Sajewicz onderschept slim de pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Minder geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia geeft een lange en hoge pass. Schaeffer speelt de bal door. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Prunariu is nu in balbezit. Minder rent richting de bal. Minder geeft een lange en hoge pass. Palma is nu in balbezit. Palma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - Fc Nazdravanii 1:6

70e minuut.
Sajewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Rekuć rent richting de bal. Rekuć probeert naar een medespeler te passen. Palma is nu in balbezit. Dandu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Palma rent richting de bal. Palma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - Fc Nazdravanii 1:7

73e minuut.
Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Palma onderschept slim de pass. Palma schiet op doel. Dandu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - Fc Nazdravanii 1:8

76e minuut.
Chişcanu geeft de bal voor. Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder speelt de bal door. Rekuć rent richting de bal. Rekuć haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Prunariu geeft de bal voor. Klungelig pakt Sajewicz de bal. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - Fc Nazdravanii 1:9

87e minuut.
Andrieş kopt de bal weg. Oraşan rent richting de bal. Oraşan probeert naar een medespeler te passen. Chruścicki rent richting de bal. Chruścicki speelt de bal door. Harkányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Harkányi speelt de bal door. Schaeffer kopt de bal weg. Rekuć rent richting de bal. Rekuć draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GMC 74%, Fc Nazdravanii 26%.
FC GMC - Fc Nazdravanii 1:9