Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Legiunea Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 48123
Legiunea Fc Nazdravanii
4 Tactiek 343
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 49.3
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


4e minuut.
Garcia geeft een lange en hoge pass. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea is nu in balbezit. Palma is nu in balbezit. Palma schiet op doel. Starostyak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szczutowski onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Hajdo passt de bal zonder na te denken. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa passt de bal zonder na te denken. Škréta rent richting de bal. Škréta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Slouk met een sublieme pass. Kania is nu in balbezit. Kania passt de bal met de wreef. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta schiet op doel. Harkányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Škréta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Palma schiet op doel. Starostyak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Minder met de inworp. Schaeffer probeert naar een medespeler te passen. Palma is nu in balbezit. Palma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fc Nazdravanii 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 55%, Fc Nazdravanii 45%.
Legiunea - Fc Nazdravanii 0:1

46e minuut.
Palma speelt de bal door. Rekuć heeft problemen om de bal te vangen. Škréta maakt een afschuwelijke overtreding. Škréta krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Palma is nu in balbezit. Choiński is nu in balbezit. Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Palma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minder met de inworp. Schaeffer rent richting de bal. Schaeffer geeft de bal voor. Palma krijgt zijn hoofd ertegen. Starostyak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Hajdo passt de bal met de wreef. Dikov is nu in balbezit. Dikov speelt de bal door. Škréta is nu in balbezit. Škréta schiet op doel. Harkányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Dikov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Škréta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacoszek speelt de bal door. Škréta is nu in balbezit. Škréta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Slouk kopt de bal weg. Filyan geeft een lange en hoge pass. Fairclough geeft de bal voor. Škréta kan de bal niet met de borst controleren. Škréta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Garcia rent richting de bal. Garcia geeft een hoge lob. Slouk kopt de bal weg. Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tovačovský geeft een lange en hoge pass. Inworp. Slouk met een snelle inworp. Kania geeft een hoge lob. Škréta springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa rent richting de bal. Škréta is nu in balbezit. Škréta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legiunea - Fc Nazdravanii 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 39%, Fc Nazdravanii 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legiunea - Fc Nazdravanii 1:1