Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Nazdravanii Legiunea
343 Tactiek 4
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 56.4
excellent Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen very good


5e minuut.
Jacoszek rent richting de bal. Jacoszek passt de bal zonder na te denken. Dikov heeft problemen om de bal te vangen. Dikov geeft een hoge lob. Rolnik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Dikov heeft problemen om de bal te vangen. Dikov probeert naar een medespeler te passen. Antipa rent richting de bal. Antipa haalt uit met een fantastische trap. Harkányi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Slouk passt de bal met de wreef. Jaroszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszuk passt de bal in één keer door. Rolnik rent richting de bal. Rolnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Jacoszek speelt de bal door. Dikov rent richting de bal. Dikov passt de bal met de wreef. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. Corbu rent richting de bal. Rolnik verovert de bal door een tackle van achteren. Rolnik schiet op doel. Harkányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Legiunea 0:1

24e minuut.
Schaeffer probeert naar een medespeler te passen. Prunariu rent richting de bal. Prunariu passt de bal met de wreef. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov passt de bal met de wreef. Rolnik rent richting de bal. Rolnik draait met de bal, schiet en ... Harkányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Legiunea 0:2

35e minuut.
Jacoszek passt de bal zonder na te denken. Antipa probeert naar een medespeler te passen. Corbu is nu in balbezit. Rolnik verovert de bal door een tackle van achteren. Rolnik haalt uit met een fantastische trap. Harkányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Minder rent richting de bal. Dikov begaat een overtreding. Minder raakt geblesseerd tijdens het duel. Minder zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Palma springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 62%, Legiunea 38%.
Fc Nazdravanii - Legiunea 0:2

47e minuut.
Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyan verovert de bal door een tackle van achteren. Filyan speelt de bal door. Klungelig pakt Prunariu de bal. Prunariu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rolnik is nu in balbezit. Corbu rent richting de bal. Rolnik verovert de bal door een tackle van achteren. Rolnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Legiunea 0:3

64e minuut.
Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov passt de bal in één keer door. Antipa probeert naar een medespeler te passen. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trusiak komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Jacoszek rent richting de bal. Jacoszek passt de bal in één keer door. Antipa speelt de bal door. Trusiak is nu in balbezit. Trusiak draait met de bal, schiet en ... Harkányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Legiunea 0:4

82e minuut.
Trusiak passt de bal met de wreef. Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Dikov speelt de bal door. Trusiak is nu in balbezit. Trusiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Szczutowski rent richting de bal. Szczutowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Garcia de bal. Trusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trusiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Legiunea 0:5

89e minuut.
Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Fairclough onderschept slim de pass. Dikov geeft een hoge lob. Trusiak rent richting de bal. Trusiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bocanegra is nu in balbezit. Prunariu onderschept slim de pass. Prunariu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Palma de bal. Palma schiet op doel. Starostyak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 61%, Legiunea 39%.
Fc Nazdravanii - Legiunea 0:5