Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo plesesti Universitatea Cluj-Napoca
442 Tactiek U 523
61% Balbezit 39%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 56.6
good Schieten excellent
solid Passen good
adequate Verdedigen excellent


5e minuut.
Anh Tài rent richting de bal. Maradona-Lmaghrib onderschept slim de pass. Maradona-Lmaghrib geeft een hoge lob. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Nicolici met een sublieme pass. Hirata is nu in balbezit. Coreda is nu in balbezit. Hirata onderschept slim de pass. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Fillon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Ninoiu geeft een hoge lob. Sruthi speelt de bal door. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - Universitatea Cluj-Napoca 0:1

19e minuut.
Daar is Bassan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sruthi is nu in balbezit. Sruthi passt de bal met de wreef. Hirata is nu in balbezit. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Fillon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - Universitatea Cluj-Napoca 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 64%, Universitatea Cluj-Napoca 36%.
dinamo plesesti - Universitatea Cluj-Napoca 0:2

50e minuut.
Bassan passt de bal zonder na te denken. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sruthi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sruthi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

53e minuut.
Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa passt de bal met de wreef. Fuhrmann is nu in balbezit. Fuhrmann geeft de bal voor. Gyurkovits kopt de bal weg. Czyż probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Canosa is nu in balbezit. Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Marin geeft de bal voor. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Beyaz de bal. Beyaz speelt de bal door. Fuhrmann is nu in balbezit. Fuhrmann geeft een lange en hoge pass. Pažin springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài schiet op doel. Czyż werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - Universitatea Cluj-Napoca 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 57%, Universitatea Cluj-Napoca 43%.
dinamo plesesti - Universitatea Cluj-Napoca 1:2