Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSkinsBerceni FC Brasovia2007
541 Tactiek 4-1-3-2
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.4 gemiddelde waardering 50.2
average Schieten excellent
adequate Passen good
poor Verdedigen very good


3e minuut.
Gesios rent richting de bal. Honceriu rent richting de bal. Honceriu geeft een hoge lob. Daar is Sanchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanchez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Menjívar rent richting de bal. Hay rent richting de bal. Pantea rent richting de bal. Hay onderschept slim de pass. Hay haalt uit met een fantastische trap. Padrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Pantea geeft een lange en hoge pass. Czwartek kopt de bal weg. Gesios rent richting de bal. Gesios schiet op doel. Padrón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - FC Brasovia2007 0:1

9e minuut.
Agnoletti probeert naar een medespeler te passen. Hay rent richting de bal. Mâlcu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hay raakt geblesseerd tijdens het duel. Menjívar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - FC Brasovia2007 0:2

11e minuut.
Czwartek controleert de bal met de borst. Esteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek begaat een overtreding. Czwartek krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Esteban is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Heemst zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Mâlcu de bal. Gesios is nu in balbezit. Gesios draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - FC Brasovia2007 0:3

12e minuut.
Leibur heeft problemen om de bal te vangen. Agnoletti speelt de bal door. Pérez Piñeiro is nu in balbezit. Pérez Piñeiro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gesios de bal. Padrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Pantea geeft een lange en hoge pass. Sălăjean probeert naar een medespeler te passen. Gesios is nu in balbezit. Gesios haalt uit met een fantastische trap. Padrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - FC Brasovia2007 0:4

24e minuut.
Hay is nu in balbezit. Gombkötő verovert de bal door een tackle van achteren. Menjívar is nu in balbezit. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Hay is nu in balbezit. Gesios rent richting de bal. Pantea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pantea krijgt een gele kaart. Gesios is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hay legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Padrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - FC Brasovia2007 0:5

29e minuut.
Agnoletti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - FC Brasovia2007 0:6

39e minuut.
Ruiz García geeft een lange en hoge pass. Daar is Mâlcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gesios rent richting de bal. Gesios schiet op doel. Padrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - FC Brasovia2007 0:7

43e minuut.
Gesios rent richting de bal. Gesios passt de bal met de wreef. Daar is Agnoletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agnoletti haalt uit met een fantastische trap. Padrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - FC Brasovia2007 0:8

45e minuut.
Pérez Piñeiro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Gesios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - FC Brasovia2007 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSkinsBerceni 66%, FC Brasovia2007 34%.
SSkinsBerceni - FC Brasovia2007 0:9

50e minuut.
Menjívar verovert de bal door een tackle van achteren. Menjívar passt de bal in één keer door. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios is nu in balbezit. Gesios schiet op doel. Padrón bokst de bal weg. Hay is nu in balbezit. Hay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - FC Brasovia2007 0:10

56e minuut.
Ruiz García geeft een lange en hoge pass. Mâlcu heeft problemen om de bal te vangen. Pantea rent richting de bal. Gesios verovert de bal door een tackle van achteren. Gesios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - FC Brasovia2007 0:11

63e minuut.
Menjívar onderschept slim de pass. Menjívar geeft een hoge lob. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - FC Brasovia2007 0:12

70e minuut.
Mâlcu is nu in balbezit. Gesios is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mâlcu. Mâlcu krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Mâlcu trapt de bal weg van het doel. Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean probeert naar een medespeler te passen. Gesios heeft problemen om de bal te vangen. Gesios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pérez Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Piñeiro probeert naar een medespeler te passen. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay draait met de bal, schiet en ... Padrón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - FC Brasovia2007 0:13

78e minuut.
Pérez Piñeiro kan de bal niet met de borst controleren. Pérez Piñeiro passt de bal zonder na te denken. Gesios is nu in balbezit. Gesios draait met de bal, schiet en ... Flores probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gesios passt de bal met de wreef. Pérez Piñeiro rent richting de bal. Pérez Piñeiro geeft de bal voor. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay draait met de bal, schiet en ... Padrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSkinsBerceni 73%, FC Brasovia2007 27%.
SSkinsBerceni - FC Brasovia2007 0:13