Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: brasov1975 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 24778
FC Brasovia2007 SSkinsBerceni
4-1-3-2 Tactiek 541
39% Balbezit 61%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
23 gemiddelde waardering 39.4
matig Schieten matig
matig Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Chiper passt de bal met de wreef. Leibur bereikt de bal nog maar net als eerste. Leibur passt de bal met de wreef. Sanchez rent richting de bal. Sanchez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Inworp. Sanchez met de inworp. Cioculescu is nu in balbezit. Virtejaru verovert de bal door een tackle van achteren. Virtejaru geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Daar is Mâlcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mâlcu geeft de bal voor. Czwartek is nu in balbezit. Czwartek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Virtejaru verovert de bal door een tackle van achteren. Virtejaru geeft een lange en hoge pass. Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Armeanca de bal. Pantazescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pantazescu met een harde bal richting middenveld. Covei kopt de bal weg. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky draait met de bal, schiet en ... Padrón bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brasovia2007 68%, SSkinsBerceni 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Brasovia2007 - SSkinsBerceni 0:0

49e minuut.
Leibur geeft een hoge lob. Inworp. Ursu met een snelle inworp. Vornicu is nu in balbezit. Vornicu geeft de bal voor. Paal!

50e minuut.
Nadolsky is nu in balbezit. Padrón speelt de bal door. Gombkötő geeft een lange en hoge pass. Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
von Hof passt de bal in één keer door. Armeanca rent richting de bal. Virtejaru onderschept slim de pass. Virtejaru schiet op doel. Pantazescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
von Hof bereikt de bal nog maar net als eerste. von Hof passt de bal met de wreef. Virtejaru rent richting de bal. Virtejaru haalt uit met een fantastische trap. Pantazescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brasovia2007 55%, SSkinsBerceni 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Brasovia2007 - SSkinsBerceni 0:0