Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: New Wings Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3023
New Wings Greerii Verzi
433 ATAC POZITII Tactiek greeri532
49% Balbezit 51%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
29.3 gemiddelde waardering 51.2
average Schieten excellent
weak Passen good
weak Verdedigen average


3e minuut.
Priveda geeft een lange en hoge pass. Gaiato kopt de bal weg. Scarafaggi is nu in balbezit. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ... Cichowlas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Greerii Verzi 0:1

16e minuut.
Vişinescu passt de bal zonder na te denken. Pietreanu is nu in balbezit. Scarafaggi verovert de bal door een tackle van achteren. Gaiato rent richting de bal. Gaiato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Greerii Verzi 0:2

17e minuut.
Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguş begaat een overtreding. Gaiato is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Priveda met een snel genomen vrije trap. Gaiato is nu in balbezit. Cristinel onderschept slim de pass. Scarafaggi onderschept slim de pass. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Drăguş is nu in balbezit. Winckelmans verovert de bal door een tackle van achteren. Winckelmans geeft een hoge lob. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Greerii Verzi 0:3

23e minuut.
Gaiato is nu in balbezit. Scarafaggi is nu in balbezit. Gaiato rent richting de bal. Scarafaggi is nu in balbezit. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Greerii Verzi 0:4

25e minuut.
Winckelmans speelt de bal door. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato passt de bal zonder na te denken. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Greerii Verzi 0:5

27e minuut.
D`Ambrosi geeft de bal voor. Scarafaggi is nu in balbezit. Scarafaggi speelt de bal door. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Greerii Verzi 0:6

29e minuut.
Krzyżykowski is nu in balbezit. Krzyżykowski geeft de bal voor. Gaiato rent richting de bal. Gaiato geeft een lange en hoge pass. Scarafaggi rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Greerii Verzi 0:7

34e minuut.
Drăguş is nu in balbezit. Drăguş passt de bal zonder na te denken. Vişinescu geeft een hoge lob. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas bokst de bal weg. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Greerii Verzi 0:8

42e minuut.
Vişinescu geeft een hoge lob. Scarafaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gaiato de bal onder controle te krijgen. Gaiato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wings 75%, Greerii Verzi 25%.
New Wings - Greerii Verzi 0:8

51e minuut.
Klungelig pakt Grigorie de bal. Vişinescu is nu in balbezit. Vişinescu passt de bal met de wreef. Scarafaggi is nu in balbezit. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Selezeanu passt de bal met de wreef. Grigorie rent richting de bal. Scarafaggi verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Gaiato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaiato draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Vişinescu passt de bal met de wreef. Cristinel heeft problemen om de bal te vangen. Gaiato rent richting de bal. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ... Cichowlas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Winckelmans rent richting de bal. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Winckelmans onderschept slim de pass. Winckelmans geeft de bal voor. Gaiato springt en kopt de bal. Cichowlas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Klungelig pakt Cristinel de bal. Scarafaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato is nu in balbezit. Gaiato draait met de bal, schiet en ... Cichowlas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Priveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Priveda geeft een hoge lob. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Greerii Verzi 0:9

60e minuut.
Scarafaggi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gaiato de bal onder controle te krijgen. Grigorie is nu in balbezit. Gaiato rent richting de bal. Gaiato haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Azadov is nu in balbezit. Azadov geeft de bal voor. Gaiato kan de bal niet met de borst controleren. Scarafaggi is nu in balbezit. Scarafaggi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Scarafaggi geeft een hoge lob. Selezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vişinescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Scarafaggi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Greerii Verzi 0:10

68e minuut.
Rogers speelt de bal door. Vulpeşean is nu in balbezit. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Greerii Verzi 0:11

72e minuut.
Pietreanu trapt de bal weg van het doel. Winckelmans kan de bal niet met de borst controleren. Winckelmans geeft een lange en hoge pass. Scarafaggi is nu in balbezit. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Selezeanu passt de bal met de wreef. Vişinescu is nu in balbezit. Vişinescu geeft een lange en hoge pass. Gaiato is nu in balbezit. Gaiato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Drăguş bereikt de bal nog maar net als eerste. Winckelmans onderschept slim de pass. Winckelmans geeft een hoge lob. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Greerii Verzi 0:12

82e minuut.
Pietreanu rent richting de bal. Pietreanu geeft een lange en hoge pass. Vişinescu kopt de bal weg. Scarafaggi is nu in balbezit. Scarafaggi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gaiato passt de bal in één keer door. Scarafaggi rent richting de bal. Pietreanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scarafaggi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaiato legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Cichowlas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

85e minuut.
Cristinel rent richting de bal. Cristinel met een sublieme pass. Winckelmans speelt de bal door. Klungelig pakt Gaiato de bal. Gaiato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cristinel is nu in balbezit. Scarafaggi rent richting de bal. Gaiato is nu in balbezit. Gaiato schiet op doel. Cichowlas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Greerii Verzi 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wings 85%, Greerii Verzi 15%.
New Wings - Greerii Verzi 0:13