Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Insectao Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15000
Greerii Verzi New Wings
greeri532 Tactiek 433 ATAC POZITII
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 31.6
excellent Schieten adequate
solid Passen adequate
solid Verdedigen weak


8e minuut.
Winckelmans geeft een lange en hoge pass. Scarafaggi kopt de bal weg. Bumbescu controleert de bal met de borst. Scarafaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Winckelmans de bal. Grigorie is nu in balbezit. Grigorie met een sublieme pass. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ... Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Pogorelov geeft de bal voor. Gaiato rent richting de bal. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - New Wings 1:0

14e minuut.
Winckelmans met een sublieme pass. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato passt de bal met de wreef. Scarafaggi heeft problemen om de bal te vangen. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ... Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Pogorelov is nu in balbezit. Pogorelov geeft de bal voor. Gaiato kopt de bal weg. Scarafaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gallardo is nu in balbezit. Pogorelov onderschept slim de pass. Pogorelov geeft een hoge lob. Bumbescu kopt de bal weg. Vişinescu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Walke verovert de bal door een tackle van achteren. Walke geeft een lange en hoge pass. Scarafaggi probeert de bal aan de voet te houden. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Winckelmans geeft een lange en hoge pass. Scarafaggi kopt de bal weg. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Scarafaggi rent richting de bal. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi is nu in balbezit. Scarafaggi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - New Wings 2:0

40e minuut.
Krzyżykowski geeft een lange en hoge pass. Scarafaggi kopt de bal weg. Gaiato is nu in balbezit. Gaiato schiet op doel. Peneş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - New Wings 3:0

44e minuut.
Winckelmans geeft een lange en hoge pass. Grigorie kopt de bal weg. Vişinescu rent richting de bal. Vişinescu geeft een lange en hoge pass. Gaiato springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 23%, New Wings 77%.
Greerii Verzi - New Wings 3:0

47e minuut.
Vişinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinescu geeft een hoge lob. Daar is Banu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winckelmans verovert de bal door een tackle van achteren. Winckelmans geeft een hoge lob. Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - New Wings 4:0

49e minuut.
Grigorie geeft een hoge lob. Winckelmans is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drăguş. Winckelmans raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

55e minuut.
Winckelmans geeft een hoge lob. Gaiato kopt de bal weg. Scarafaggi heeft problemen om de bal te vangen. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ... Peneş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - New Wings 5:0

56e minuut.
Vulpeşean probeert naar een medespeler te passen. Scarafaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pietreanu krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Vulpeşean speelt de bal door. Cristinel heeft problemen om de bal te vangen. Gaiato rent richting de bal. Gaiato haalt uit met een fantastische trap. Peneş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - New Wings 6:0

64e minuut.
Banu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Scarafaggi de bal onder controle te krijgen. Scarafaggi passt de bal met de wreef. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gaiato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaiato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - New Wings 7:0

83e minuut.
Banu met een sublieme pass. Klungelig pakt Rogers de bal. Winckelmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Winckelmans geeft een hoge lob. Scarafaggi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bumbescu rent richting de bal. Scarafaggi verovert de bal door een tackle van achteren. Scarafaggi passt de bal in één keer door. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadov verovert de bal door een tackle van achteren. Azadov geeft een lange en hoge pass. Scarafaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi schiet op doel. Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vişinescu neemt de hoekschop. Pietreanu onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
D`Ambrosi geeft de bal voor. Daar is Banu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winckelmans speelt de bal door. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peneş met een harde bal richting middenveld. Pogorelov geeft een lange en hoge pass. Scarafaggi is nu in balbezit. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 24%, New Wings 76%.
Greerii Verzi - New Wings 7:0