Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: FC GMC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 5398
FC GMC Fc. Chriss-team
Manevra 1 Tactiek oare?
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.5 gemiddelde waardering 50.5
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Davidovici geeft een hoge lob. Vente is nu in balbezit. Vente speelt de bal door. Grumezea rent richting de bal. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dandu bokst de bal weg.

4e minuut.
Oraşan kopt de bal weg. Daar is Grumezea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea onderschept slim de pass. Grumezea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Verhoeven met de inworp. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous passt de bal met de wreef. Grumezea heeft problemen om de bal te vangen. Grumezea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - Fc. Chriss-team 0:1

27e minuut.
Xydous speelt de bal door. Suárez is nu in balbezit. Suárez passt de bal in één keer door. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Xydous verovert de bal door een tackle van achteren. Xydous speelt de bal door. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - Fc. Chriss-team 0:2

31e minuut.
Grumezea kopt de bal weg. Verhoeven rent richting de bal. Verhoeven met een sublieme pass. Klungelig pakt Suárez de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Dziedzina kopt de bal weg. Verhoeven geeft de bal voor. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Dandu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - Fc. Chriss-team 0:3

44e minuut.
Wilk geeft een hoge lob. Daar is Andrieş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verhoeven probeert naar een medespeler te passen. Suárez is nu in balbezit. Suárez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GMC 73%, Fc. Chriss-team 27%.
FC GMC - Fc. Chriss-team 0:3

47e minuut.
Oraşan is nu in balbezit. Oraşan speelt de bal door. Şeitan probeert naar een medespeler te passen. Grumezea rent richting de bal. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Dandu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Inworp. Xydous met een snelle inworp. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi geeft een hoge lob. Grumezea maakt een snoekduik en kopt de bal. Dandu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Suárez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - Fc. Chriss-team 0:4

68e minuut.
Dimofte kan de bal niet met de borst controleren. Verhoeven speelt de bal door. Suárez rent richting de bal. Suárez met een sublieme pass. Xydous geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Újhelyi is nu in balbezit. Újhelyi speelt de bal door. Sajewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea rent richting de bal. Grumezea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dimofte met een sublieme pass. Daar is Vente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vente probeert naar een medespeler te passen. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Dandu trapt de bal weg. Xydous is nu in balbezit. Xydous passt de bal met de wreef. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakrošis verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez rent richting de bal. Suárez draait met de bal, schiet en ... Dandu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - Fc. Chriss-team 0:5

84e minuut.
Chruścicki passt de bal zonder na te denken. Dimofte heeft problemen om de bal te vangen. Dimofte passt de bal in één keer door. Grumezea rent richting de bal. Grumezea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi geeft een lange en hoge pass. Sajewicz probeert naar een medespeler te passen. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GMC 66%, Fc. Chriss-team 34%.
FC GMC - Fc. Chriss-team 0:5