Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Nazdravanii black stone
343 Tactiek 2023
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 58.5
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen outstanding


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schaeffer probeert naar een medespeler te passen. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Boldici kopt de bal weg. Khvadagiani is nu in balbezit. Tovačovský rent richting de bal. Khvadagiani verovert de bal door een tackle van achteren. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - black stone 0:1

22e minuut.
Bărzoi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nadermann met een snelle inworp. Boldici geeft een hoge lob. Khvadagiani springt en kopt de bal. Harkányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tovačovský geeft een hoge lob. Murdzak is nu in balbezit. Palma schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Murdzak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

32e minuut.
Khvadagiani speelt de bal door. Nadermann is nu in balbezit. Nadermann probeert naar een medespeler te passen. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani schiet op doel. Harkányi bokst de bal weg.

34e minuut.
Daar is Baštrica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaeffer rent richting de bal. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Schaeffer met een sublieme pass. Bell rent richting de bal. Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Palma draait met de bal, schiet en ... Márcico probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Nazdravanii - black stone 1:1

41e minuut.
Palma rent richting de bal. Baštrica bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma onderschept slim de pass. Palma draait met de bal, schiet en ... Márcico probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - black stone 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 57%, black stone 43%.
Fc Nazdravanii - black stone 2:1

48e minuut.
Schaeffer rent richting de bal. Schaeffer passt de bal zonder na te denken. Minder speelt de bal door. Daar is Palma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Minder is nu in balbezit. Nadermann verovert de bal door een tackle van achteren. Nadermann passt de bal zonder na te denken. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Tovačovský kopt de bal weg. Xydakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydakis passt de bal met de wreef. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Harkányi bokst de bal weg.

63e minuut.
Aumente passt de bal zonder na te denken. Nadermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadermann passt de bal met de wreef. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Schaeffer rent richting de bal. Schaeffer geeft de bal voor. Prunariu is nu in balbezit. Prunariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - black stone 3:1

67e minuut.
Kaníček geeft een lange en hoge pass. Perianu kan de bal niet met de borst controleren. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - black stone 3:2

70e minuut.
Bigović speelt de bal door. Nadermann rent richting de bal. Nadermann probeert naar een medespeler te passen. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Filyan geeft een hoge lob. Kaníček kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Filyan neemt de hoekschop. Palma springt en kopt de bal. Márcico bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 50%, black stone 50%.
Fc Nazdravanii - black stone 3:2