Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
black stone Fc Nazdravanii
2023 Tactiek 343
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 54.4
very good Schieten very good
very good Passen solid
outstanding Verdedigen solid


5e minuut.
Klungelig pakt Minder de bal. Minder geeft de bal voor. Palma kopt de bal weg. Prunariu is nu in balbezit. Prunariu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Palma passt de bal zonder na te denken. Filyan rent richting de bal. Filyan met een sublieme pass. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Palma rent richting de bal. Palma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - Fc Nazdravanii 0:1

19e minuut.
Nadermann passt de bal in één keer door. Xydakis rent richting de bal. Xydakis geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Harkányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

21e minuut.
Tovačovský is nu in balbezit. Tovačovský passt de bal in één keer door. Minder speelt de bal door. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Nadermann is nu in balbezit. Nadermann probeert naar een medespeler te passen. Xydakis heeft problemen om de bal te vangen. Xydakis geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani springt en kopt de bal. Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Bigović met een snelle inworp. Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani geeft een hoge lob. Khvadagiani krijgt zijn hoofd ertegen. Harkányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
black stone - Fc Nazdravanii 1:1

34e minuut.
Nadermann speelt de bal door. Khvadagiani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tovačovský. Tovačovský krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black stone 45%, Fc Nazdravanii 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
black stone - Fc Nazdravanii 1:1

56e minuut.
Xydakis met een sublieme pass. Garcia onderschept slim de pass. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Harkányi trapt de bal weg. Rekuć kopt de bal weg. Kaníček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bell met een sublieme pass. Nadermann probeert naar een medespeler te passen. Xydakis met een sublieme pass. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zdyluś rent richting de bal. Zdyluś passt de bal in één keer door. Filyan met een sublieme pass. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xydakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadermann geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani springt en kopt de bal. Harkányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - Fc Nazdravanii 2:1

76e minuut.
Xydakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydakis probeert naar een medespeler te passen. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadermann draait met de bal, schiet en ... Harkányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Maiyani geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tovačovský de bal. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Harkányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - Fc Nazdravanii 3:1

83e minuut.
Daar is Zdyluś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadermann is nu in balbezit. Zdyluś schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nadermann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nadermann wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Xydakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydakis passt de bal zonder na te denken. Khvadagiani heeft problemen om de bal te vangen. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - Fc Nazdravanii 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black stone 44%, Fc Nazdravanii 56%.
black stone - Fc Nazdravanii 4:1