Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stejarul Vlad Tepes Legiunea
343 Tactiek 4
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
4 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 58.1
adequate Schieten formidable
good Passen very good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Antipa speelt de bal door. Slouk bereikt de bal nog maar net als eerste. Slouk geeft een hoge lob. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Kania controleert de bal met de borst. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta verovert de bal door een tackle van achteren. Škréta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Legiunea 0:1

11e minuut.
Caterincă probeert naar een medespeler te passen. Copos speelt de bal door. Antipa speelt de bal door. Klungelig pakt Škréta de bal. Škréta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Jacoszek rent richting de bal. Jacoszek passt de bal met de wreef. Antipa met een sublieme pass. Škréta is nu in balbezit. Škréta draait met de bal, schiet en ... Peña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Jacoszek speelt de bal door. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa passt de bal in één keer door. Daar is Škréta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škréta schiet op doel. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Peña speelt de bal door. Hajdo speelt de bal door. Jacoszek heeft problemen om de bal te vangen. Jacoszek geeft een hoge lob. Škréta springt en kopt de bal. Peña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peña probeert naar een medespeler te passen. Antipa kopt de bal weg. Škréta is nu in balbezit. Škréta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Legiunea 0:2

19e minuut.
Hajdo passt de bal zonder na te denken. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek met een sublieme pass. Škréta rent richting de bal. Škréta draait met de bal, schiet en ... Peña bokst de bal weg. Caterincă heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Antipa speelt de bal door. Slouk bereikt de bal nog maar net als eerste. Slouk geeft de bal voor. Škréta rent richting de bal. Škréta draait met de bal, schiet en ... Peña bokst de bal weg.

22e minuut.
Slouk met een sublieme pass. Kania probeert naar een medespeler te passen. Škréta heeft problemen om de bal te vangen. Škréta draait met de bal, schiet en ... Peña werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Slouk speelt de bal door. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania probeert naar een medespeler te passen. Daar is Škréta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škréta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Antipa onderschept slim de pass. Antipa passt de bal in één keer door. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta haalt uit met een fantastische trap. Peña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Legiunea 0:3

29e minuut.
Dikov met een snelle inworp. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek geeft een hoge lob. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Slouk onderschept slim de pass. Slouk geeft een lange en hoge pass. Škréta rent richting de bal. Škréta heeft problemen om de bal te vangen. Škréta haalt uit met een fantastische trap. Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Jacoszek rent richting de bal. Jacoszek passt de bal zonder na te denken. Škréta is nu in balbezit. Škréta draait met de bal, schiet en ... Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Legiunea 0:4

36e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Peña niet meer kan verder spelen. Ðoković komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Inworp. Kania zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antipa met een sublieme pass. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Caterincă heeft problemen om de bal te vangen. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek schiet op doel. Ðoković bokst de bal weg.

41e minuut.
Łopaciuk passt de bal in één keer door. Choiński is nu in balbezit. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hajdo verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdo geeft de bal voor. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Škréta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škréta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 82%, Legiunea 18%.
Stejarul Vlad Tepes - Legiunea 0:4

47e minuut.
Antipa rent richting de bal. Antipa speelt de bal door. Kania met een sublieme pass. Antipa is nu in balbezit. Antipa geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Choiński passt de bal in één keer door. Slouk rent richting de bal. Slouk passt de bal met de wreef. Škréta is nu in balbezit. Škréta schiet op doel. Ðoković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Škréta heeft problemen om de bal te vangen. Škréta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Legiunea 0:5

61e minuut.
Škréta passt de bal in één keer door. Kania is nu in balbezit. Kania passt de bal met de wreef. Škréta is nu in balbezit. Škréta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Legiunea 0:6

62e minuut.
Inworp. Dikov met een snelle inworp. Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek geeft een hoge lob. Škréta springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Legiunea 0:7

67e minuut.
Jacoszek passt de bal zonder na te denken. Antipa met een sublieme pass. Škréta rent richting de bal. Škréta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Legiunea 0:8

69e minuut.
Dikov is nu in balbezit. Bendea verovert de bal door een tackle van achteren. Bendea passt de bal met de wreef. Škréta is nu in balbezit. Škréta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Legiunea 0:9

73e minuut.
Klungelig pakt Škréta de bal. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania passt de bal in één keer door. Škréta heeft problemen om de bal te vangen. Škréta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Dikov met een sublieme pass. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek passt de bal in één keer door. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta haalt uit met een fantastische trap. Ðoković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Škréta rent richting de bal. Škréta schiet op doel. Ðoković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Legiunea 0:10

82e minuut.
Bendea is nu in balbezit. Dikov verovert de bal door een tackle van achteren. Dikov met een sublieme pass. Škréta rent richting de bal. Škréta schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Legiunea 0:11

89e minuut.
Starostyak probeert naar een medespeler te passen. Antipa kopt de bal weg. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Legiunea 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 70%, Legiunea 30%.
Stejarul Vlad Tepes - Legiunea 0:12