Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Legiunea Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 19229
Legiunea Stejarul Vlad Tepes
4 Tactiek 343
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 33.2
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Slouk probeert naar een medespeler te passen. Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek passt de bal zonder na te denken. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Stejarul Vlad Tepes 1:0

9e minuut.
Antipa geeft een lange en hoge pass. Jaroszuk rent richting de bal. Jaroszuk passt de bal met de wreef. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Antipa passt de bal met de wreef. Dikov rent richting de bal. Dikov probeert naar een medespeler te passen. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Mănăilă de bal. Fairclough is nu in balbezit. Fairclough geeft een hoge lob. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Stejarul Vlad Tepes 2:0

23e minuut.
Ðoković trapt de bal weg. Drăgoi is nu in balbezit. Antipa maakt een afschuwelijke overtreding. Antipa krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Jaroszuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antipa rent richting de bal. Antipa passt de bal in één keer door. Daar is Rolnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Stejarul Vlad Tepes 3:0

29e minuut.
Jacoszek met een sublieme pass. Dikov speelt de bal door. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik draait met de bal, schiet en ... Ðoković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Ðoković geeft een hoge lob. Dektiarovas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jaroszuk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rolnik springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 31%, Stejarul Vlad Tepes 69%.
Legiunea - Stejarul Vlad Tepes 3:0

46e minuut.
Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Dikov is nu in balbezit. Met opzet legt Caterincă zijn tegenspeler op de grond. Caterincă krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Klungelig pakt Mănăilă de bal. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek speelt de bal door. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Antipa is nu in balbezit. Antipa passt de bal met de wreef. Rolnik rent richting de bal. Rolnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Stejarul Vlad Tepes 4:0

76e minuut.
Antipa probeert naar een medespeler te passen. Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik draait met de bal, schiet en ... Ðoković bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rolnik springt en kopt de bal. Ðoković probeert naar een medespeler te passen. Jacoszek kopt de bal weg. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Dikov met de inworp. Jacoszek rent richting de bal. Jacoszek geeft de bal voor. Rolnik heeft problemen om de bal te vangen. Rolnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Jacoszek rent richting de bal. Jacoszek passt de bal in één keer door. Antipa probeert naar een medespeler te passen. Rolnik rent richting de bal. Rolnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Stejarul Vlad Tepes 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 26%, Stejarul Vlad Tepes 74%.
Legiunea - Stejarul Vlad Tepes 5:0