Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: brasov1975 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 23008
FC Brasovia2007 dinamo plesesti
4-1-3-2 Tactiek 343
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 54.6
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen redelijk


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Piñeiro met de inworp. Menjívar met een sublieme pass. Gesios rent richting de bal. Gesios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pérez Piñeiro met een sublieme pass. Hay is nu in balbezit. Hay passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gesios de bal. Gesios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sălăjean is nu in balbezit. Anh Tài onderschept slim de pass. Pérez Piñeiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pérez Piñeiro krijgt een gele kaart. Anh Tài raakt geblesseerd tijdens het duel. Canosa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pažin springt en kopt de bal. Markov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Agnoletti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coreda. Agnoletti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Menjívar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Hay verovert de bal door een tackle van achteren. Hay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gross Brown is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruiz García. Gross Brown is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vasile zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Markov bokst de bal weg.

24e minuut.
Menjívar rent richting de bal. Menjívar passt de bal zonder na te denken. Gesios met een sublieme pass. Hay rent richting de bal. Hay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Gyurkovits is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Esteban. Gyurkovits raakt geblesseerd tijdens het duel. Canosa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pažin krijgt zijn hoofd ertegen. Markov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brasovia2007 46%, dinamo plesesti 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Brasovia2007 - dinamo plesesti 0:0

71e minuut.
Gyurkovits passt de bal met de wreef. Canosa rent richting de bal. Gyurkovits probeert naar een medespeler te passen. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Coreda geeft de bal voor. Esteban kan de bal niet met de borst controleren. Pažin rent richting de bal. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brasovia2007 53%, dinamo plesesti 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Brasovia2007 - dinamo plesesti 0:0