Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo plesesti FC Brasovia2007
Sweep Tactiek 4-1-3-2
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 48.2
solid Schieten very good
very good Passen adequate
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Anh Tài kopt de bal weg. Selvood rent richting de bal. Vornicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Tài schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pérez Piñeiro rent richting de bal. Gniadkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pérez Piñeiro. Pérez Piñeiro krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Canosa rent richting de bal. Agnoletti rent richting de bal. Canosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canosa krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Esteban neemt vlug de vrije trap. Ruiz García kopt de bal weg. Daar is Coreda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hay is nu in balbezit. Hay draait met de bal, schiet en ... Fillon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Selvood bereikt de bal nog maar net als eerste. Selvood probeert naar een medespeler te passen. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Pantazescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

32e minuut.
Begarelli heeft problemen om de bal te vangen. Begarelli passt de bal met de wreef. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits geeft een lange en hoge pass. Anh Tài springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gyurkovits raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tammiste komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Hay is nu in balbezit. Hay passt de bal met de wreef. Agnoletti probeert naar een medespeler te passen. Ruiz García rent richting de bal. Ruiz García haalt uit met een fantastische trap. Paal! Fillon bokst de bal weg. Coreda rent richting de bal. Ruiz García verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC Brasovia2007 0:1

37e minuut.
Pažin heeft problemen om de bal te vangen. Esteban verovert de bal door een tackle van achteren. Esteban passt de bal zonder na te denken. Ruiz García rent richting de bal. Ruiz García haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Ruiz García verovert de bal door een tackle van achteren. Hay is nu in balbezit. Ruiz García rent richting de bal. Ruiz García schiet op doel. Fillon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC Brasovia2007 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 44%, FC Brasovia2007 56%.
dinamo plesesti - FC Brasovia2007 0:2

49e minuut.
Esterházy passt de bal met de wreef. Selvood bereikt de bal nog maar net als eerste. Selvood passt de bal in één keer door. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC Brasovia2007 1:2

53e minuut.
Begarelli passt de bal zonder na te denken. Selvood bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pérez Piñeiro. Selvood moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Selvood kan niet meer verder spelen. Vasile komt het veld opgelopen. Canosa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pažin maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Agnoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnoletti geeft een lange en hoge pass. Esterházy rent richting de bal. Ruiz García verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz García haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Coreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay verovert de bal door een tackle van achteren. Hay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Hay verovert de bal door een tackle van achteren. Hay passt de bal in één keer door. Coreda verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz García rent richting de bal. Ruiz García schiet op doel. Fillon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Daar is Agnoletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agnoletti probeert naar een medespeler te passen. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay schiet op doel. Fillon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC Brasovia2007 1:3

72e minuut.
Esterházy geeft een hoge lob. Daar is Begarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begarelli probeert naar een medespeler te passen. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Canosa kopt de bal weg. Sălăjean speelt de bal door. Klungelig pakt Gniadkowski de bal. Ruiz García bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz García draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Menjívar met een snelle inworp. Gniadkowski is nu in balbezit. Pérez Piñeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Piñeiro haalt uit met een fantastische trap. Hay maakt een snoekduik en kopt de bal. Fillon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Beyaz met een sublieme pass. Begarelli met een sublieme pass. Pažin rent richting de bal. Pažin schiet op doel. Pantazescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC Brasovia2007 2:3

90e minuut.
Vornicu is nu in balbezit. Vornicu speelt de bal door. Menjívar speelt de bal door. Hay is nu in balbezit. Hay draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Fillon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 55%, FC Brasovia2007 45%.
dinamo plesesti - FC Brasovia2007 2:3