Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSkinsBerceni Universitatea Cluj-Napoca
541 Tactiek U 523
49% Balbezit 51%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
39 gemiddelde waardering 53.9
matig Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
zwak Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Mowlik passt de bal zonder na te denken. Zamfir is nu in balbezit. Mâlcu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zamfir raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mowlik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Hirata is nu in balbezit. Hirata passt de bal met de wreef. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - Universitatea Cluj-Napoca 0:1

8e minuut.
Mądzielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mądzielewski passt de bal met de wreef. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik haalt uit met een fantastische trap. Padrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - Universitatea Cluj-Napoca 0:2

14e minuut.
Mądzielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mądzielewski speelt de bal door. Mowlik rent richting de bal. Mowlik haalt uit met een fantastische trap. Padrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - Universitatea Cluj-Napoca 0:3

15e minuut.
Zamfir passt de bal zonder na te denken. Mądzielewski rent richting de bal. Mądzielewski met een sublieme pass. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Leibur kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sruthi met een snelle inworp. Mądzielewski rent richting de bal. Mądzielewski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Mądzielewski passt de bal zonder na te denken. Sruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sruthi speelt de bal door. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Mądzielewski speelt de bal door. Mowlik heeft problemen om de bal te vangen. Virtejaru rent richting de bal. Mowlik rent richting de bal. Mowlik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Padrón trapt de bal weg. Sruthi geeft de bal voor. Mowlik is nu in balbezit. Paal! Mowlik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - Universitatea Cluj-Napoca 0:4

19e minuut.
Zamfir rent richting de bal. Pantea rent richting de bal. Pantea passt de bal met de wreef. Daar is Mowlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mowlik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sruthi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Leibur de bal. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Padrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - Universitatea Cluj-Napoca 0:5

27e minuut.
Zamfir rent richting de bal. Mowlik rent richting de bal. Zamfir is nu in balbezit. Mowlik rent richting de bal. Mowlik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik passt de bal in één keer door. Hirata rent richting de bal. Hirata schiet op doel. Padrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - Universitatea Cluj-Napoca 0:6

37e minuut.
Sruthi met een sublieme pass. Mądzielewski is nu in balbezit. Gombkötő met een sublieme pass. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik schiet op doel. Padrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mowlik rent richting de bal. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Padrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Pantea de bal. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - Universitatea Cluj-Napoca 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSkinsBerceni 82%, Universitatea Cluj-Napoca 18%.
SSkinsBerceni - Universitatea Cluj-Napoca 0:7

48e minuut.
Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik onderschept slim de pass. Mowlik geeft de bal voor. Hirata rent richting de bal. Hirata schiet op doel. Padrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Zamfir rent richting de bal. Zamfir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - Universitatea Cluj-Napoca 0:8

52e minuut.
Virtejaru passt de bal zonder na te denken. Sruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sruthi passt de bal met de wreef. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir schiet op doel. Padrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Udişteanu is nu in balbezit. Mądzielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mądzielewski geeft de bal voor. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Gombkötő verovert de bal door een tackle van achteren. Mądzielewski is nu in balbezit. Mądzielewski probeert naar een medespeler te passen. Zamfir rent richting de bal. Zamfir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sruthi onderschept slim de pass. Sruthi speelt de bal door. Flores kan de bal niet met de borst controleren. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir draait met de bal, schiet en ... Padrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Maradona-Lmaghrib met een snelle inworp. Mądzielewski rent richting de bal. Mądzielewski geeft een hoge lob. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Padrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Hirata controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ţugui komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Sanchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sanchez speelt de bal door. Mądzielewski is nu in balbezit. Mądzielewski passt de bal zonder na te denken. Ţugui bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Ţugui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantea onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mądzielewski neemt de hoekschop. Hirata maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sruthi geeft een lange en hoge pass. Leibur controleert de bal met de borst. Hirata geeft een lange en hoge pass. Ţugui springt en kopt de bal. Padrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - Universitatea Cluj-Napoca 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSkinsBerceni 74%, Universitatea Cluj-Napoca 26%.
SSkinsBerceni - Universitatea Cluj-Napoca 0:9