Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Fc. Chriss Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7631
Fc. Chriss-team New Wings
oare? Tactiek 433 ATAC POZITII
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 29.1
uitstekend Schieten matig
solide Passen zwak
solide Verdedigen slecht


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cichowlas trapt de bal weg van het doel. Xydous kopt de bal weg. Grumezea probeert de bal met de borst te controleren. Grumezea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - New Wings 1:0

4e minuut.
Grumezea verovert de bal door een tackle van achteren. Grumezea passt de bal met de wreef. Újhelyi probeert naar een medespeler te passen. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - New Wings 2:0

8e minuut.
Vente geeft een lange en hoge pass. Grumezea kopt de bal weg. Suárez kan de bal niet met de borst controleren. Suárez schiet op doel. Cichowlas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - New Wings 3:0

12e minuut.
Vente geeft een hoge lob. Verhoeven is nu in balbezit. Selezeanu begaat een overtreding. Selezeanu krijgt een gele kaart. Verhoeven raakt geblesseerd tijdens het duel. Vente zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Young met een sublieme pass. Klungelig pakt Újhelyi de bal. Újhelyi geeft een lange en hoge pass. Grumezea rent richting de bal. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cichowlas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Újhelyi passt de bal zonder na te denken. Suárez is nu in balbezit. Grumezea rent richting de bal. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - New Wings 4:0

18e minuut.
Grumezea heeft problemen om de bal te vangen. Cristinel verovert de bal door een tackle van achteren. Xydous speelt de bal door. Grumezea rent richting de bal. Grumezea schiet op doel. Cichowlas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Újhelyi is nu in balbezit. Újhelyi geeft de bal voor. Suárez krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Verhoeven heeft problemen om de bal te vangen. Grumezea rent richting de bal. Grumezea passt de bal met de wreef. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous met een sublieme pass. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - New Wings 5:0

34e minuut.
Rogers met een sublieme pass. Wilk rent richting de bal. Wilk geeft de bal voor. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Vulpeşean probeert de bal aan de voet te houden. Újhelyi met een sublieme pass. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Újhelyi met de inworp. Grumezea heeft problemen om de bal te vangen. Grumezea geeft een lange en hoge pass. Suárez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - New Wings 6:0

41e minuut.
Újhelyi is nu in balbezit. Újhelyi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grumezea de bal. Grumezea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - New Wings 7:0

43e minuut.
Grigorie is nu in balbezit. Grigorie geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verhoeven met de inworp. Suárez geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Cichowlas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cristinel is nu in balbezit. Grumezea onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - New Wings 8:0

45e minuut.
Suárez is nu in balbezit. Verhoeven is nu in balbezit. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - New Wings 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 26%, New Wings 74%.
Fc. Chriss-team - New Wings 9:0

46e minuut.
Grumezea kopt de bal weg. Verhoeven is nu in balbezit. Verhoeven passt de bal in één keer door. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Xydous rent richting de bal. Xydous passt de bal zonder na te denken. Cristinel met een sublieme pass. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Xydous rent richting de bal. Xydous passt de bal zonder na te denken. Grumezea heeft problemen om de bal te vangen. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Pietreanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Wilk geeft de bal voor. Újhelyi kopt de bal weg. Klungelig pakt Cristinel de bal. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Xydous is nu in balbezit. Xydous probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grumezea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - New Wings 10:0

67e minuut.
Suárez rent richting de bal. Grigorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Verhoeven is nu in balbezit. Verhoeven geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bardelli met een harde bal richting middenveld. Verhoeven is nu in balbezit. Antonie is nu in balbezit. Verhoeven onderschept slim de pass. Verhoeven geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újhelyi passt de bal in één keer door. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cichowlas trapt de bal weg. Xydous kopt de bal weg. Daar is Pietreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea schiet op doel. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Young onderschept slim de pass. Young geeft een lange en hoge pass. Cristinel probeert de bal met de borst te controleren. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inworp. Antonie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rogers probeert de bal met de borst te controleren. Verhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhoeven geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Verhoeven kopt de bal weg. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Antonie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 23%, New Wings 77%.
Fc. Chriss-team - New Wings 10:0