Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: New Wings Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
New Wings Fc. Chriss-team
433 ATAC POZITII Tactiek oare?
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 48.1
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen solide
slecht Verdedigen solide


4e minuut.
Újhelyi is nu in balbezit. Újhelyi geeft een lange en hoge pass. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Bumbescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

4e minuut.
Cristinel geeft de bal voor. Inworp. Verhoeven met de inworp. Xydous heeft problemen om de bal te vangen. Xydous geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Verhoeven is nu in balbezit. Verhoeven geeft een hoge lob. Grumezea rent richting de bal. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Peneş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Fc. Chriss-team 0:1

10e minuut.
Grumezea kan de bal niet met de borst controleren. Grigorie speelt de bal door. Pietreanu heeft problemen om de bal te vangen. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel passt de bal in één keer door. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Pietreanu probeert naar een medespeler te passen. Verhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhoeven passt de bal met de wreef. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Grumezea kopt de bal weg. Klungelig pakt Cristinel de bal. Grumezea verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez rent richting de bal. Suárez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Fc. Chriss-team 0:2

26e minuut.
Drăguş verovert de bal door een tackle van achteren. Drăguş speelt de bal door. Vente controleert de bal met de borst. Asaf rent richting de bal. Asaf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Fc. Chriss-team 1:2

28e minuut.
Verhoeven zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Xydous de bal. Xydous geeft een hoge lob. Újhelyi rent richting de bal. Grumezea geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cristinel is nu in balbezit. Cristinel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verhoeven zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xydous geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Grumezea de bal. Grumezea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Xydous is nu in balbezit. Xydous geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verhoeven met een snelle inworp. Xydous probeert naar een medespeler te passen. Grumezea heeft problemen om de bal te vangen. Grumezea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Verhoeven passt de bal in één keer door. Suárez is nu in balbezit. Banu bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Verhoeven verovert de bal door een tackle van achteren. Verhoeven geeft een lange en hoge pass. Daar is Grumezea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grumezea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Fc. Chriss-team 1:3

41e minuut.
Rogers speelt de bal door. Vulpeşean rent richting de bal. Suárez onderschept slim de pass. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Young geeft de bal voor. Grumezea rent richting de bal. Grigorie speelt de bal door. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez draait met de bal, schiet en ... Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez onderschept slim de pass. Suárez schiet op doel. Peneş probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous geeft de bal voor. Grumezea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Verhoeven kopt de bal weg. Daar is Xydous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xydous geeft de bal voor. Suárez rent richting de bal. Suárez draait met de bal, schiet en ... Peneş bokst de bal weg.

45e minuut.
Suárez geeft de bal voor. Újhelyi rent richting de bal. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Peneş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Fc. Chriss-team 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wings 82%, Fc. Chriss-team 18%.
New Wings - Fc. Chriss-team 1:4

49e minuut.
Vulpeşean is nu in balbezit. Vulpeşean probeert naar een medespeler te passen. Drăguş speelt de bal door. Asaf rent richting de bal. Asaf draait met de bal, schiet en ... Bâtă bokst de bal weg.

50e minuut.
Dziedzina geeft een lange en hoge pass. Újhelyi heeft problemen om de bal te vangen. Újhelyi speelt de bal door. Grumezea rent richting de bal. Grumezea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Suárez de bal. Suárez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Fc. Chriss-team 1:5

53e minuut.
Young geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Suárez de bal. Cristinel is nu in balbezit. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez draait met de bal, schiet en ... Peneş bokst de bal weg. Suárez is nu in balbezit. Suárez geeft een lange en hoge pass. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Fc. Chriss-team 1:6

55e minuut.
Daar is Vente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vente passt de bal zonder na te denken. Újhelyi speelt de bal door. Daar is Grumezea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Banu is nu in balbezit. Grumezea onderschept slim de pass. Grumezea speelt de bal door. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel. Paal!

64e minuut.
Grumezea is nu in balbezit. Grumezea passt de bal zonder na te denken. Xydous geeft een hoge lob. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi geeft een hoge lob. Suárez krijgt zijn hoofd ertegen. Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Xydous met een sublieme pass. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grumezea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Xydous kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Peneş bokst de bal weg. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous haalt uit met een fantastische trap. Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Fc. Chriss-team 1:7

77e minuut.
Verhoeven geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cristinel de bal. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel. Peneş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Újhelyi speelt de bal door. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grumezea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Suárez zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grumezea rent richting de bal. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Pietreanu geeft de bal voor. Young geeft een lange en hoge pass. Pietreanu probeert de bal met de borst te controleren. Grumezea rent richting de bal. Grumezea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Drăguş kopt de bal weg. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk geeft een lange en hoge pass. Daar is Suárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Verhoeven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verhoeven met een sublieme pass. Suárez is nu in balbezit. Suárez schiet op doel. Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Xydous rent richting de bal. Xydous passt de bal in één keer door. Suárez rent richting de bal. Suárez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Peneş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Fc. Chriss-team 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wings 80%, Fc. Chriss-team 20%.
New Wings - Fc. Chriss-team 1:8