Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Insectao Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7792
Greerii Verzi FC GMC
greeri532 Tactiek Manevra 1
50% Balbezit 50%
25% Spel op eigen helft 75%
15 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 38.9
very good Schieten adequate
good Passen average
solid Verdedigen good


12e minuut.
Secăreanu geeft de bal voor. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinescu begaat een overtreding. Vişinescu krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Krzyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżykowski geeft de bal voor. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Chruścicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winckelmans geeft een hoge lob. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - FC GMC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 25%, FC GMC 75%.
Greerii Verzi - FC GMC 1:0

49e minuut.
Pogorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogorelov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gaiato de bal onder controle te krijgen. Scarafaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Scarafaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato is nu in balbezit. Scarafaggi rent richting de bal. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - FC GMC 2:0

63e minuut.
Pogorelov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vişinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vişinescu met een sublieme pass. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Vişinescu speelt de bal door. Secăreanu heeft problemen om de bal te vangen. Scarafaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap. Dandu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - FC GMC 3:0

84e minuut.
Pogorelov is nu in balbezit. Pogorelov geeft een lange en hoge pass. Gaiato rent richting de bal. Gaiato draait met de bal, schiet en ... Dandu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - FC GMC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 25%, FC GMC 75%.
Greerii Verzi - FC GMC 4:0