Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: FC GMC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 14630
FC GMC Greerii Verzi
Manevra 1 Tactiek greeri532
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
39.4 gemiddelde waardering 51.1
good Schieten excellent
average Passen good
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi passt de bal met de wreef. Daar is Şeitan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaiato is nu in balbezit. Gaiato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Andrieş rent richting de bal. Andrieş met een sublieme pass. Mirică rent richting de bal. Chruścicki onderschept slim de pass. Chruścicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Vişinescu geeft een lange en hoge pass. Gaiato rent richting de bal. Gaiato met een sublieme pass. Scarafaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap. Topan bokst de bal weg.

16e minuut.
Scarafaggi heeft problemen om de bal te vangen. Scarafaggi passt de bal zonder na te denken. Gaiato rent richting de bal. Gaiato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - Greerii Verzi 0:1

17e minuut.
Dimofte rent richting de bal. Dimofte passt de bal zonder na te denken. Scarafaggi is nu in balbezit. Scarafaggi geeft de bal voor. Gaiato maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pogorelov geeft de bal voor. Gaiato kopt de bal weg. Secăreanu heeft problemen om de bal te vangen. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ... Topan bokst de bal weg.

35e minuut.
Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu passt de bal met de wreef. Winckelmans met een sublieme pass. Daar is Scarafaggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Andrieş de bal onder controle te krijgen. Andrieş probeert naar een medespeler te passen. Pogorelov speelt de bal door. Scarafaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GMC 67%, Greerii Verzi 33%.
FC GMC - Greerii Verzi 0:1

48e minuut.
Andrieş verovert de bal door een tackle van achteren. Andrieş passt de bal met de wreef. Azadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu verovert de bal door een tackle van achteren. Chişcanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Scarafaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi geeft de bal voor. Klungelig pakt Sajewicz de bal. Gaiato verovert de bal door een tackle van achteren. Gaiato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - Greerii Verzi 0:2

62e minuut.
Secăreanu probeert de bal met de borst te controleren. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi speelt de bal door. Gaiato is nu in balbezit. Gaiato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Şeitan heeft problemen om de bal te vangen. Winckelmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Winckelmans passt de bal zonder na te denken. Daar is Scarafaggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Şeitan met een sublieme pass. Klungelig pakt Pogorelov de bal. Pogorelov geeft de bal voor. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Scarafaggi onderschept slim de pass. Scarafaggi speelt de bal door. Gaiato is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vişinescu zal de hoekschop nemen. Topan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gaiato rent richting de bal. Gaiato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - Greerii Verzi 0:3

82e minuut.
Pogorelov geeft de bal voor. Secăreanu heeft problemen om de bal te vangen. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - Greerii Verzi 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GMC 66%, Greerii Verzi 34%.
FC GMC - Greerii Verzi 0:4