Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Nazdravanii Universitatea Cluj-Napoca
343 Tactiek U 523
54% Balbezit 46%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
54.4 gemiddelde waardering 58.7
solid Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Hirata kopt de bal weg. Zamfir rent richting de bal. Zamfir passt de bal zonder na te denken. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Hirata is nu in balbezit. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Universitatea Cluj-Napoca 0:1

15e minuut.
Sruthi rent richting de bal. Sruthi speelt de bal door. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Marin passt de bal met de wreef. Sruthi geeft een hoge lob. Zamfir kopt de bal weg. Mowlik rent richting de bal. Mowlik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Inworp. Mądzielewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sruthi geeft een lange en hoge pass. Hirata maakt een snoekduik en kopt de bal. Harkányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Universitatea Cluj-Napoca 0:2

27e minuut.
Garcia geeft een hoge lob. Sruthi kopt de bal weg. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Harkányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Universitatea Cluj-Napoca 0:3

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sruthi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hirata speelt de bal door. Zamfir rent richting de bal. Zamfir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Maradona-Lmaghrib onderschept slim de pass. Maradona-Lmaghrib geeft een hoge lob. Tovačovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik verovert de bal door een tackle van achteren. Mowlik haalt uit met een fantastische trap. Harkányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Minder passt de bal in één keer door. Rekuć heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Maradona-Lmaghrib zijn tegenspeler op de grond. Maradona-Lmaghrib krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 70%, Universitatea Cluj-Napoca 30%.
Fc Nazdravanii - Universitatea Cluj-Napoca 0:3

54e minuut.
Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądzielewski onderschept slim de pass. Mowlik met een sublieme pass. Hirata is nu in balbezit. Hirata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Marin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zamfir kopt de bal weg. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Harkányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Buitenspel voor Palma. Goede buitenspelval van de verdediging. Ţugui komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Marin probeert naar een medespeler te passen. Mądzielewski probeert naar een medespeler te passen. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Ninoiu geeft een lange en hoge pass. Ţugui rent richting de bal. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mądzielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądzielewski met een sublieme pass. Sruthi met een sublieme pass. Hirata is nu in balbezit. Hirata haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 49%, Universitatea Cluj-Napoca 51%.
Fc Nazdravanii - Universitatea Cluj-Napoca 0:3