Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stejarul Vlad Tepes FC Brasovia2007
343 Tactiek 4-1-3-2
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 50
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Pérez Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Piñeiro probeert naar een medespeler te passen. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios draait met de bal, schiet en ... Ðoković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC Brasovia2007 0:1

17e minuut.
Milea bereikt de bal nog maar net als eerste. Milea passt de bal in één keer door. Drăgoi is nu in balbezit. Ruiz García verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz García geeft een hoge lob. Paal!

21e minuut.
Drăgoi kopt de bal weg. van Heemst heeft problemen om de bal te vangen. van Heemst geeft een hoge lob. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Mănăilă de bal. Esteban is nu in balbezit. Esteban passt de bal in één keer door. Hay rent richting de bal. Hay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ruiz García kopt de bal weg. Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drăgoi krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Agnoletti is nu in balbezit. Agnoletti geeft een hoge lob. Caterincă probeert de bal met de borst te controleren. Gesios is nu in balbezit. Gesios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sălăjean rent richting de bal. Sălăjean geeft een hoge lob. Gesios is nu in balbezit. Gesios haalt uit met een fantastische trap. Ðoković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC Brasovia2007 0:2

37e minuut.
Ruiz García speelt de bal door. Pérez Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Piñeiro met een sublieme pass. Gesios is nu in balbezit. Gesios schiet op doel. Ðoković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Agnoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos onderschept slim de pass. Copos geeft een hoge lob. Esteban rent richting de bal. Esteban geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Agnoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnoletti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gesios de bal. Maghiran rent richting de bal. Agnoletti onderschept slim de pass. Ðoković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Agnoletti is nu in balbezit. Agnoletti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC Brasovia2007 0:3

41e minuut.
Daar is Milea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay draait met de bal, schiet en ... Maghiran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC Brasovia2007 0:4

41e minuut.
Pérez Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Piñeiro geeft een hoge lob. Agnoletti kopt de bal weg. Milea heeft problemen om de bal te vangen. Hay speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Caterincă geeft de bal voor. Gîrbaciu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Shahumyan neemt vlug de vrije trap. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC Brasovia2007 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 75%, FC Brasovia2007 25%.
Stejarul Vlad Tepes - FC Brasovia2007 0:5

47e minuut.
Agnoletti is nu in balbezit. Agnoletti passt de bal in één keer door. Hay rent richting de bal. Hay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC Brasovia2007 0:6

50e minuut.
Pérez Piñeiro is nu in balbezit. Bendea speelt de bal door. Agnoletti speelt de bal door. Gesios rent richting de bal. Gesios schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Esteban onderschept slim de pass. Esteban passt de bal met de wreef. Agnoletti rent richting de bal. Agnoletti passt de bal zonder na te denken. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Dektiarovas heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz García verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz García met een sublieme pass. Gesios rent richting de bal. Gesios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC Brasovia2007 0:7

58e minuut.
Gesios rent richting de bal. Gesios geeft de bal voor. Hay rent richting de bal. Hay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC Brasovia2007 0:8

61e minuut.
Menjívar is nu in balbezit. Menjívar passt de bal zonder na te denken. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios draait met de bal, schiet en ... Ðoković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC Brasovia2007 0:9

63e minuut.
Gesios passt de bal zonder na te denken. Daar is Agnoletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hay rent richting de bal. Hay draait met de bal, schiet en ... Ðoković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC Brasovia2007 0:10

64e minuut.
Menjívar rent richting de bal. Menjívar passt de bal met de wreef. Agnoletti speelt de bal door. Hay rent richting de bal. Hay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Hay kopt de bal weg. Ðoković speelt de bal door. Ruiz García kopt de bal weg. Pérez Piñeiro probeert de bal met de borst te controleren. Pérez Piñeiro geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Drăgoi rent richting de bal. Ruiz García probeert naar een medespeler te passen. Agnoletti is nu in balbezit. Agnoletti geeft de bal voor. Gesios krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC Brasovia2007 0:11

69e minuut.
Milea is nu in balbezit. Hay onderschept slim de pass. Hay speelt de bal door. Pérez Piñeiro rent richting de bal. Pérez Piñeiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC Brasovia2007 0:12

71e minuut.
Ruiz García is nu in balbezit. Ruiz García probeert naar een medespeler te passen. Pérez Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Piñeiro geeft een hoge lob. Gesios maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hay is nu in balbezit. Hay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC Brasovia2007 0:13

74e minuut.
Ruiz García met een sublieme pass. Menjívar is nu in balbezit. Menjívar passt de bal zonder na te denken. Hay rent richting de bal. Hay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC Brasovia2007 0:14

75e minuut.
Dektiarovas met een sublieme pass. Klungelig pakt Drăgoi de bal. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios heeft problemen om de bal te vangen. Gesios draait met de bal, schiet en ... Ðoković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Menjívar is nu in balbezit. Menjívar geeft de bal voor. Hay is nu in balbezit. Hay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC Brasovia2007 0:15

80e minuut.
Dektiarovas passt de bal in één keer door. Daar is Hay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copos is nu in balbezit. Hay verovert de bal door een tackle van achteren. Hay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC Brasovia2007 0:16

85e minuut.
Markov trapt de bal weg. Ruiz García kopt de bal weg. Daar is Gesios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gesios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC Brasovia2007 0:17

87e minuut.
Menjívar geeft de bal voor. Klungelig pakt Hay de bal. Gesios is nu in balbezit. Gesios draait met de bal, schiet en ... Maghiran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Agnoletti neemt de hoekschop. Hay is nu in balbezit. Hay schiet op doel. Ðoković werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC Brasovia2007 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 83%, FC Brasovia2007 17%.
Stejarul Vlad Tepes - FC Brasovia2007 0:18