Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: brasov1975 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 16871
FC Brasovia2007 Stejarul Vlad Tepes
4-1-3-2 Tactiek 343
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 33.5
uitstekend Schieten matig
goed Passen matig
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Dektiarovas rent richting de bal. Ruiz García verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz García speelt de bal door. Gesios rent richting de bal. Gesios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ruiz García is nu in balbezit. Ruiz García passt de bal zonder na te denken. Pérez Piñeiro speelt de bal door. Gesios rent richting de bal. Gesios schiet op doel. Ðoković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maghiran heeft problemen om de bal te vangen. Gesios rent richting de bal. Gesios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sălăjean kopt de bal weg. Pérez Piñeiro is nu in balbezit. Pérez Piñeiro met een sublieme pass. Gesios is nu in balbezit. Gesios geeft een lange en hoge pass. Ðoković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pérez Piñeiro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Agnoletti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Stejarul Vlad Tepes 1:0

16e minuut.
Dektiarovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay onderschept slim de pass. Hay probeert naar een medespeler te passen. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Stejarul Vlad Tepes 2:0

22e minuut.
Maghiran met een harde bal richting middenveld. Ruiz García rent richting de bal. Ruiz García passt de bal zonder na te denken. Hay is nu in balbezit. Hay draait met de bal, schiet en ... Ðoković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Agnoletti heeft problemen om de bal te vangen. Agnoletti probeert naar een medespeler te passen. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios schiet op doel. Ðoković werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Stejarul Vlad Tepes 3:0

40e minuut.
Sălăjean geeft een lange en hoge pass. Hay kan de bal niet met de borst controleren. Copos is nu in balbezit. Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Menjívar haalt uit met een fantastische trap. Ðoković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gesios is nu in balbezit. Gesios draait met de bal, schiet en ... Ðoković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Stejarul Vlad Tepes 4:0

43e minuut.
Sălăjean geeft de bal voor. Hay kopt de bal weg. Gesios rent richting de bal. Gesios draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Drăgoi is nu in balbezit. Sălăjean verovert de bal door een tackle van achteren. Sălăjean passt de bal zonder na te denken. Gesios is nu in balbezit. Gesios haalt uit met een fantastische trap. Ðoković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Piñeiro met een snelle inworp. Menjívar geeft de bal voor. Agnoletti is nu in balbezit. Agnoletti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brasovia2007 23%, Stejarul Vlad Tepes 77%.
FC Brasovia2007 - Stejarul Vlad Tepes 4:0

52e minuut.
Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dektiarovas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Menjívar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Menjívar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ðoković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Stejarul Vlad Tepes 5:0

53e minuut.
Caterincă passt de bal zonder na te denken. Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Menjívar speelt de bal door. Gesios is nu in balbezit. Gesios haalt uit met een fantastische trap. Ðoković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Ruiz García onderschept slim de pass. Ruiz García geeft de bal voor. Hay rent richting de bal. Hay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Stejarul Vlad Tepes 6:0

58e minuut.
Menjívar speelt de bal door. Gesios is nu in balbezit. Dektiarovas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gesios raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gesios kan niet meer verder spelen. Marina komt het veld opgelopen. Hay kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ðoković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Stejarul Vlad Tepes 7:0

64e minuut.
Dektiarovas met een sublieme pass. Agnoletti is nu in balbezit. Agnoletti met een sublieme pass. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pérez Piñeiro geeft een hoge lob. Hay rent richting de bal. Maghiran legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maghiran krijgt een gele kaart. Hay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Menjívar neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ruiz García geeft de bal voor. Maghiran rent richting de bal. Hay onderschept slim de pass. Hay draait met de bal, schiet en ... Ðoković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Stejarul Vlad Tepes 8:0

72e minuut.
Agnoletti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menjívar probeert de bal met de borst te controleren. Dektiarovas met een sublieme pass. Hay rent richting de bal. Hay schiet op doel. Ðoković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Stejarul Vlad Tepes 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brasovia2007 16%, Stejarul Vlad Tepes 84%.
FC Brasovia2007 - Stejarul Vlad Tepes 9:0