Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo plesesti Greerii Verzi
343 Tactiek greeri532
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 17
54.9 gemiddelde waardering 53.5
very good Schieten excellent
solid Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Pogorelov kopt de bal weg. Vişinescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vişinescu probeert naar een medespeler te passen. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap. Fillon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

5e minuut.
Gross Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadov probeert naar een medespeler te passen. Winckelmans probeert naar een medespeler te passen. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Gross Brown kopt de bal weg. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài onderschept slim de pass. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... Gama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Pogorelov geeft een hoge lob. Daar is Coreda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaiato onderschept slim de pass. Gaiato draait met de bal, schiet en ... Scarafaggi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Vişinescu rent richting de bal. Anh Tài onderschept slim de pass. Anh Tài passt de bal in één keer door. Selvood rent richting de bal. Selvood geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gama trapt de bal weg. Vasile kopt de bal weg. Daar is Pažin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pažin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Vişinescu speelt de bal door. Esterházy rent richting de bal. Scarafaggi onderschept slim de pass. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ... Fillon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - Greerii Verzi 0:1

44e minuut.
Krzyżykowski passt de bal in één keer door. Winckelmans rent richting de bal. Winckelmans met een sublieme pass. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 48%, Greerii Verzi 52%.
dinamo plesesti - Greerii Verzi 0:1

49e minuut.
Klungelig pakt Winckelmans de bal. Winckelmans speelt de bal door. Gaiato rent richting de bal. Scarafaggi is nu in balbezit. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap. Fillon bokst de bal weg.

51e minuut.
Gaiato is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Winckelmans neemt de hoekschop. Scarafaggi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - Greerii Verzi 0:2

55e minuut.
Gross Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Gross Brown passt de bal met de wreef. Pažin rent richting de bal. Pažin draait met de bal, schiet en ... D`Ambrosi probeert de bal aan de voet te houden. Gama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Azadov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Daar is Coreda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaiato kopt de bal weg. Esterházy heeft problemen om de bal te vangen. Scarafaggi is nu in balbezit. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ... Fillon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Gyurkovits is nu in balbezit. Winckelmans onderschept slim de pass. Winckelmans geeft een lange en hoge pass. Scarafaggi kopt de bal weg. Gaiato rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Canosa is nu in balbezit. Walke bereikt de bal nog maar net als eerste. Walke passt de bal zonder na te denken. Gaiato rent richting de bal. Gaiato haalt uit met een fantastische trap. Fillon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Gaiato rent richting de bal. Esterházy verovert de bal door een tackle van achteren. Esterházy passt de bal in één keer door. Scarafaggi is nu in balbezit. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Winckelmans met de inworp. Pogorelov geeft een hoge lob. Vişinescu kopt de bal weg. Gaiato rent richting de bal. Gaiato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 52%, Greerii Verzi 48%.
dinamo plesesti - Greerii Verzi 0:2