Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Insectao Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21136
Greerii Verzi dinamo plesesti
greeri532 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 55
excellent Schieten good
good Passen very good
very good Verdedigen solid


14e minuut.
Winckelmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Begarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Begarelli passt de bal in één keer door. Beyaz is nu in balbezit. Beyaz geeft de bal voor. Gama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - dinamo plesesti 0:1

15e minuut.
Scarafaggi rent richting de bal. Gaiato rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anh Tài. Anh Tài krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Selvood kopt de bal weg. Vişinescu met een sublieme pass. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi geeft een hoge lob. Gaiato springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Winckelmans kopt de bal weg. Pogorelov geeft een lange en hoge pass. Gniadkowski kan de bal niet met de borst controleren. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 45%, dinamo plesesti 55%.
Greerii Verzi - dinamo plesesti 0:1

47e minuut.
Gaiato verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Scarafaggi de bal. Gaiato rent richting de bal. Scarafaggi is nu in balbezit. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Scarafaggi schiet op doel. Esterházy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Winckelmans neemt de hoekschop. Gaiato maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Greerii Verzi - dinamo plesesti 1:1

63e minuut.
Selvood geeft een hoge lob. Krzyżykowski probeert de bal aan de voet te houden. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Krzyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżykowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gyurkovits de bal. Scarafaggi is nu in balbezit. Scarafaggi schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pažin rent richting de bal. Turcanu onderschept slim de pass. Turcanu geeft een lange en hoge pass. Gaiato is nu in balbezit. Gaiato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Begarelli passt de bal in één keer door. Pažin is nu in balbezit. Krzyżykowski begaat een overtreding. Krzyżykowski krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Pogorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogorelov passt de bal in één keer door. Scarafaggi met een sublieme pass. Gaiato is nu in balbezit. Gaiato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcanu geeft de bal voor. Scarafaggi kopt de bal weg. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato haalt uit met een fantastische trap. Fillon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap. Coreda probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Winckelmans neemt de hoekschop. Gaiato krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - dinamo plesesti 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 50%, dinamo plesesti 50%.
Greerii Verzi - dinamo plesesti 2:1