Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSkinsBerceni Fc. Chriss-team
541 Tactiek oare?
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.6 gemiddelde waardering 48.5
average Schieten excellent
average Passen solid
weak Verdedigen good


3e minuut.
Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újhelyi geeft de bal voor. Suárez rent richting de bal. Suárez draait met de bal, schiet en ... Udişteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Xydous probeert naar een medespeler te passen. Grumezea rent richting de bal. Gombkötő tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gombkötő krijgt een gele kaart. Grumezea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Xydous wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Grumezea kopt de bal weg. Suárez kan de bal niet met de borst controleren. Pantea is nu in balbezit. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - Fc. Chriss-team 0:1

9e minuut.
Verhoeven met een snelle inworp. Xydous probeert naar een medespeler te passen. Gombkötő probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Verhoeven geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Suárez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - Fc. Chriss-team 0:2

18e minuut.
Mâlcu geeft een hoge lob. Újhelyi speelt de bal door. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Udişteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - Fc. Chriss-team 0:3

19e minuut.
Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous passt de bal met de wreef. Suárez is nu in balbezit. Suárez draait met de bal, schiet en ... Udişteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - Fc. Chriss-team 0:4

20e minuut.
Gombkötő rent richting de bal. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombkötő tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suárez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vente met een snel genomen vrije trap. Paal!

31e minuut.
Mâlcu geeft de bal voor. Dziedzina is nu in balbezit. Dziedzina geeft een lange en hoge pass. Suárez rent richting de bal. Suárez draait met de bal, schiet en ... Udişteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Verhoeven zal de hoekschop nemen. Suárez kopt de bal weg. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Udişteanu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - Fc. Chriss-team 0:5

35e minuut.
Flores probeert de bal aan de voet te houden. Xydous kopt de bal weg. Suárez is nu in balbezit. Suárez schiet op doel. Udişteanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - Fc. Chriss-team 0:6

40e minuut.
Wilk passt de bal met de wreef. Grumezea rent richting de bal. Suárez rent richting de bal. Suárez draait met de bal, schiet en ... Flores probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - Fc. Chriss-team 0:7

42e minuut.
Flores trapt de bal weg. Xydous kopt de bal weg. Grumezea rent richting de bal. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Flores probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - Fc. Chriss-team 0:8

43e minuut.
Flores met een sublieme pass. Verhoeven is nu in balbezit. Verhoeven geeft de bal voor. Suárez rent richting de bal. Suárez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSkinsBerceni 68%, Fc. Chriss-team 32%.
SSkinsBerceni - Fc. Chriss-team 0:8

55e minuut.
Vente controleert de bal met de borst. Vente passt de bal in één keer door. Xydous met een sublieme pass. Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Suárez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Vente geeft de bal voor. Ioveanu speelt de bal door. Grumezea rent richting de bal. Grumezea geeft een lange en hoge pass. Suárez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Verhoeven kopt de bal weg. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous met een sublieme pass. Suárez rent richting de bal. Suárez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sanchez is nu in balbezit. Wilk verovert de bal door een tackle van achteren. Wilk geeft een lange en hoge pass. Suárez kan de bal niet met de borst controleren. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Udişteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Újhelyi met een snelle inworp. Xydous geeft de bal voor. Udişteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grumezea rent richting de bal. Grumezea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - Fc. Chriss-team 0:9

70e minuut.
Xydous passt de bal in één keer door. Újhelyi is nu in balbezit. Újhelyi geeft een hoge lob. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Suárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - Fc. Chriss-team 0:10

75e minuut.
Xydous geeft een hoge lob. Grumezea kopt de bal weg. Újhelyi is nu in balbezit. Újhelyi geeft een lange en hoge pass. Suárez springt en kopt de bal. Udişteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Újhelyi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez is nu in balbezit. Suárez schiet op doel. Udişteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vente verovert de bal door een tackle van achteren. Vente geeft een lange en hoge pass. Grumezea maakt een snoekduik en kopt de bal. Mâlcu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Udişteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Verhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhoeven geeft een hoge lob. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Udişteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - Fc. Chriss-team 0:11

82e minuut.
Young geeft een lange en hoge pass. Grumezea kopt de bal weg. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Udişteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - Fc. Chriss-team 0:12

88e minuut.
Dziedzina speelt de bal door. Wilk rent richting de bal. Wilk geeft een lange en hoge pass. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSkinsBerceni 70%, Fc. Chriss-team 30%.
SSkinsBerceni - Fc. Chriss-team 0:12