Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc. Chriss-team SSkinsBerceni
oare? Tactiek 541
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 39.4
very good Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen weak


5e minuut.
Wilk met een snelle inworp. Verhoeven geeft een lange en hoge pass. Újhelyi kopt de bal weg. Klungelig pakt Suárez de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Virtejaru rent richting de bal. Dascălu onderschept slim de pass. Gombkötő onderschept slim de pass. Gombkötő geeft een lange en hoge pass. von Hof geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sanchez rent richting de bal. Verhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez begaat een overtreding. Sanchez krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Verhoeven geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leibur met de inworp. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Wilk passt de bal in één keer door. Verhoeven probeert naar een medespeler te passen. Pantea rent richting de bal. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Padrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous onderschept slim de pass. Xydous geeft een lange en hoge pass. Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Suárez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Xydous passt de bal in één keer door. Verhoeven rent richting de bal. Verhoeven passt de bal in één keer door. Suárez is nu in balbezit. Suárez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Xydous onderschept slim de pass. Verhoeven rent richting de bal. Verhoeven passt de bal in één keer door. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Xydous rent richting de bal. Xydous passt de bal in één keer door. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Padrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - SSkinsBerceni 1:0

33e minuut.
Újhelyi onderschept slim de pass. Újhelyi passt de bal in één keer door. Suárez rent richting de bal. Suárez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - SSkinsBerceni 2:0

37e minuut.
Flores is nu in balbezit. Xydous onderschept slim de pass. Xydous met een sublieme pass. Suárez is nu in balbezit. Suárez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Flores geeft de bal voor. Dascălu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pantea de bal onder controle te krijgen. Grumezea rent richting de bal. Grumezea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 41%, SSkinsBerceni 59%.
Fc. Chriss-team - SSkinsBerceni 2:0

67e minuut.
Dascălu met een sublieme pass. Verhoeven is nu in balbezit. Verhoeven probeert naar een medespeler te passen. Suárez is nu in balbezit. Suárez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mâlcu geeft een hoge lob. Young geeft een lange en hoge pass. Grumezea heeft problemen om de bal te vangen. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Udişteanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Újhelyi. Újhelyi krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Újhelyi met een snelle inworp. Virtejaru rent richting de bal. Xydous onderschept slim de pass. Xydous geeft een lange en hoge pass. Suárez maakt een snoekduik en kopt de bal. Padrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Czwartek probeert de bal aan de voet te houden. Dziedzina geeft de bal voor. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea schiet op doel. Padrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Suárez is nu in balbezit. Suárez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - SSkinsBerceni 3:0

85e minuut.
Dziedzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziedzina met een sublieme pass. Mâlcu met een sublieme pass. von Hof bereikt de bal nog maar net als eerste. von Hof geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Újhelyi passt de bal in één keer door. Xydous speelt de bal door. Flores rent richting de bal. Grumezea onderschept slim de pass. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Padrón bokst de bal weg. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 35%, SSkinsBerceni 65%.
Fc. Chriss-team - SSkinsBerceni 3:0