Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: New Wings Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3100
New Wings Legiunea
433 ATAC POZITII Tactiek 4
36% Balbezit 64%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 52.1
average Schieten formidable
weak Passen excellent
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Antipa passt de bal in één keer door. Jacoszek probeert de bal met de borst te controleren. Jacoszek passt de bal zonder na te denken. Škréta controleert de bal met de borst. Škréta schiet op doel. Cichowlas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Legiunea 0:1

7e minuut.
Dikov heeft problemen om de bal te vangen. Dikov passt de bal zonder na te denken. Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cristinel de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Hajdo met een sublieme pass. Antipa is nu in balbezit. Antipa geeft de bal voor. Škréta heeft problemen om de bal te vangen. Škréta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Antipa is nu in balbezit. Antipa schiet op doel. Cichowlas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek passt de bal met de wreef. Antipa met een sublieme pass. Škréta is nu in balbezit. Škréta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Antipa kopt de bal weg. Klungelig pakt Kania de bal. Kania speelt de bal door. Škréta rent richting de bal. Škréta schiet op doel. Cichowlas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Legiunea 0:2

16e minuut.
Klungelig pakt Fairclough de bal. Fairclough geeft een hoge lob. Grigorie met een sublieme pass. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta draait met de bal, schiet en ... Cichowlas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Škréta is nu in balbezit. Škréta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Hajdo met een sublieme pass. Antipa probeert naar een medespeler te passen. Dikov probeert naar een medespeler te passen. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Hajdo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Antipa de bal. Antipa passt de bal zonder na te denken. Škréta heeft problemen om de bal te vangen. Škréta draait met de bal, schiet en ... Cichowlas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cristinel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rogers de bal onder controle te krijgen. Antipa rent richting de bal. Antipa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Fairclough is nu in balbezit. Fairclough passt de bal zonder na te denken. Hajdo speelt de bal door. Klungelig pakt Škréta de bal. Škréta schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gallardo is nu in balbezit. Jacoszek onderschept slim de pass. Jacoszek geeft een lange en hoge pass. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Choiński onderschept slim de pass. Choiński geeft een lange en hoge pass. Dikov probeert naar een medespeler te passen. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Legiunea 0:3

28e minuut.
Hajdo onderschept slim de pass. Hajdo geeft de bal voor. Klungelig pakt Bumbescu de bal. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta schiet op doel. Cichowlas bokst de bal weg.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kania zal de hoekschop nemen. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta schiet op doel. Cichowlas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Legiunea 0:4

30e minuut.
Jacoszek met een sublieme pass. Dikov kan de bal niet met de borst controleren. Dikov geeft een hoge lob. Škréta is nu in balbezit. Škréta draait met de bal, schiet en ... Cichowlas bokst de bal weg.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Slouk de bal onder controle te krijgen. Kania rent richting de bal. Kania passt de bal zonder na te denken. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas bokst de bal weg.

34e minuut.
Cristinel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kania zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antipa geeft een hoge lob. Škréta krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel passt de bal zonder na te denken. Antipa speelt de bal door. Škréta is nu in balbezit. Škréta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Škréta is nu in balbezit. Škréta draait met de bal, schiet en ... Cichowlas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Cristinel probeert de bal aan de voet te houden. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa probeert naar een medespeler te passen. Škréta is nu in balbezit. Škréta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Grigorie heeft problemen om de bal te vangen. Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov speelt de bal door. Škréta is nu in balbezit. Škréta draait met de bal, schiet en ... Cichowlas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Kania passt de bal in één keer door. Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek passt de bal in één keer door. Škréta is nu in balbezit. Škréta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wings 89%, Legiunea 11%.
New Wings - Legiunea 0:4

47e minuut.
Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov geeft de bal voor. Klungelig pakt Škréta de bal. Škréta schiet op doel. Cichowlas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Legiunea 0:5

57e minuut.
Hajdo geeft een hoge lob. Antipa is nu in balbezit. Antipa passt de bal zonder na te denken. Škréta rent richting de bal. Škréta schiet op doel. Cichowlas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Legiunea 0:6

58e minuut.
Antipa speelt de bal door. Kania is nu in balbezit. Kania geeft een lange en hoge pass. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Cristinel is nu in balbezit. Škréta verovert de bal door een tackle van achteren. Škréta schiet op doel. Cichowlas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hajdo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cristinel de bal. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta schiet op doel. Cichowlas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Legiunea 0:7

64e minuut.
Hajdo speelt de bal door. Antipa met een sublieme pass. Škréta is nu in balbezit. Škréta schiet op doel. Cichowlas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Legiunea 0:8

66e minuut.
Hajdo kopt de bal weg. Dikov is nu in balbezit. Dikov met een sublieme pass. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kania zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antipa heeft problemen om de bal te vangen. Antipa geeft de bal voor. Jacoszek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cichowlas trapt de bal weg. Gallardo is nu in balbezit. Dikov begaat een overtreding. Dikov krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Banu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banu geeft de bal voor. Slouk geeft een hoge lob. Škréta is nu in balbezit. Škréta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Kania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania geeft een hoge lob. Jacoszek kopt de bal weg. Škréta rent richting de bal. Škréta schiet op doel. Cichowlas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa passt de bal in één keer door. Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Škréta is nu in balbezit. Škréta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Antipa speelt de bal door. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania passt de bal met de wreef. Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Legiunea 0:9

83e minuut.
Jacoszek speelt de bal door. Daar is Dikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dikov geeft de bal voor. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta draait met de bal, schiet en ... Cichowlas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Slouk met een sublieme pass. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa probeert naar een medespeler te passen. Škréta rent richting de bal. Škréta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Asaf kopt de bal weg. Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek passt de bal zonder na te denken. Škréta is nu in balbezit. Škréta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cichowlas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wings 84%, Legiunea 16%.
New Wings - Legiunea 0:9