Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Legiunea Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16524
Legiunea New Wings
4 Tactiek 433 ATAC POZITII
64% Balbezit 36%
19% Spel op eigen helft 81%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 31.1
very good Schieten adequate
very good Passen good
very good Verdedigen weak


1e minuut.
Jaroszuk kopt de bal weg. Trusiak probeert de bal met de borst te controleren. Pietreanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trusiak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Trusiak kan niet meer verder spelen. Rolnik komt het veld opgelopen. Dikov met een snel genomen vrije trap. Jaroszuk kopt de bal weg. Pietreanu heeft problemen om de bal te vangen. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - New Wings 1:0

10e minuut.
Bryjak is nu in balbezit. Slouk onderschept slim de pass. Slouk geeft een lange en hoge pass. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Jacoszek rent richting de bal. Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rolnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolnik schiet op doel. Selezeanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Pietreanu met een sublieme pass. Rolnik heeft problemen om de bal te vangen. Pietreanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rolnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dikov komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Jaroszuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa geeft een lange en hoge pass. Jacoszek rent richting de bal. Jacoszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - New Wings 2:0

20e minuut.
Antipa passt de bal met de wreef. Jaroszuk is nu in balbezit. Jaroszuk met een sublieme pass. Rolnik rent richting de bal. Rolnik haalt uit met een fantastische trap. Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Daar is Jacoszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacoszek passt de bal met de wreef. Dikov is nu in balbezit. Dikov geeft een lange en hoge pass. Rolnik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - New Wings 3:0

26e minuut.
Dikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rolnik de bal. Rolnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - New Wings 4:0

28e minuut.
Jaroszuk is nu in balbezit. Jaroszuk met een sublieme pass. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - New Wings 5:0

31e minuut.
Jacoszek passt de bal in één keer door. Slouk bereikt de bal nog maar net als eerste. Slouk speelt de bal door. Rolnik rent richting de bal. Rolnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - New Wings 6:0

36e minuut.
Slouk bereikt de bal nog maar net als eerste. Slouk passt de bal met de wreef. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik draait met de bal, schiet en ... Peneş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - New Wings 7:0

37e minuut.
Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov passt de bal in één keer door. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik haalt uit met een fantastische trap. Peneş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Drăguş kopt de bal weg. Jaroszuk rent richting de bal. Jaroszuk passt de bal met de wreef. Daar is Rolnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Fairclough kan de bal niet met de borst controleren. Fairclough passt de bal in één keer door. Antipa met een sublieme pass. Rolnik rent richting de bal. Rolnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bocanegra onderschept slim de pass. Antipa is nu in balbezit. Antipa passt de bal in één keer door. Daar is Jaroszuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaroszuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - New Wings 8:0

45e minuut.
Antipa heeft problemen om de bal te vangen. Antipa probeert naar een medespeler te passen. Jacoszek met een sublieme pass. Rolnik rent richting de bal. Rolnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 12%, New Wings 88%.
Legiunea - New Wings 8:0

53e minuut.
Dikov rent richting de bal. Dikov met een sublieme pass. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik haalt uit met een fantastische trap. Peneş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rolnik speelt de bal door. Dikov rent richting de bal. Dikov met een sublieme pass. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik draait met de bal, schiet en ... Peneş bokst de bal weg.

70e minuut.
Antipa passt de bal zonder na te denken. Jaroszuk is nu in balbezit. Jaroszuk probeert naar een medespeler te passen. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bocanegra geeft een lange en hoge pass. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek speelt de bal door. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rolnik rent richting de bal. Rolnik schiet op doel. Peneş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - New Wings 9:0

79e minuut.
Jacoszek passt de bal zonder na te denken. Dikov is nu in balbezit. Dikov speelt de bal door. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Slouk met een sublieme pass. Antipa is nu in balbezit. Antipa met een sublieme pass. Rolnik rent richting de bal. Rolnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pietreanu is nu in balbezit. Jacoszek onderschept slim de pass. Jacoszek passt de bal met de wreef. Daar is Rolnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 26%, New Wings 74%.
Legiunea - New Wings 9:0