Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: FC GMC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1000
FC GMC black stone
Manevra 1 Tactiek 2023
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 59.1
adequate Schieten excellent
weak Passen excellent
good Verdedigen very good


5e minuut.
Sajewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aumente met de inworp. Xydakis geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani maakt een snoekduik en kopt de bal. Dandu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Bigović passt de bal zonder na te denken. Maiyani met een sublieme pass. Nakrošis probeert de bal aan de voet te houden. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Şeitan kopt de bal weg. Chruścicki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bigović. Bigović krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Bigović is nu in balbezit. Oraşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigović verovert de bal door een tackle van achteren. Bigović geeft een hoge lob. Khvadagiani maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Murdzak kan de bal niet met de borst controleren. Şeitan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Murdzak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bigović met een snel genomen vrije trap. Khvadagiani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Khvadagiani rent richting de bal. Andrieş rent richting de bal. Maiyani rent richting de bal. Maiyani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Secăreanu de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Inworp. Maiyani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadermann is nu in balbezit. Nadermann geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sajewicz onderschept slim de pass. Sajewicz probeert naar een medespeler te passen. Xydakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydakis geeft een hoge lob. Khvadagiani krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - black stone 0:1

38e minuut.
Aumente speelt de bal door. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani speelt de bal door. Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - black stone 0:2

39e minuut.
Khvadagiani passt de bal met de wreef. Maiyani rent richting de bal. Maiyani met een sublieme pass. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani schiet op doel. Dandu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Bigović speelt de bal door. Nadermann geeft een hoge lob. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Dandu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - black stone 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GMC 72%, black stone 28%.
FC GMC - black stone 0:3

53e minuut.
Bell passt de bal in één keer door. Andrieş probeert naar een medespeler te passen. Bigović probeert naar een medespeler te passen. Bell geeft een hoge lob. Khvadagiani krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sajewicz heeft problemen om de bal te vangen. Khvadagiani rent richting de bal. Sajewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Khvadagiani raakt geblesseerd tijdens het duel. Nadermann neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Dandu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Bigović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigović passt de bal in één keer door. Maiyani is nu in balbezit. Maiyani speelt de bal door. Khvadagiani is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
Klungelig pakt Xydakis de bal. Xydakis met een sublieme pass. Nadermann rent richting de bal. Nadermann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - black stone 0:4

69e minuut.
Sajewicz rent richting de bal. Sajewicz geeft een hoge lob. Inworp. Xydakis met de inworp. Nadermann geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Aumente passt de bal zonder na te denken. Nadermann rent richting de bal. Nadermann geeft een hoge lob. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Dandu bokst de bal weg. Xydakis is nu in balbezit. Xydakis haalt uit met een fantastische trap. Dandu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Secăreanu probeert naar een medespeler te passen. Sajewicz heeft problemen om de bal te vangen. Nadermann is nu in balbezit. Nadermann schiet op doel. Dandu bokst de bal weg.

80e minuut.
Bigović is nu in balbezit. Bigović geeft een hoge lob. Xydakis is nu in balbezit. Xydakis geeft de bal voor. Khvadagiani krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GMC 75%, black stone 25%.
FC GMC - black stone 0:4