Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
black stone FC GMC
2023 Tactiek Manevra 1
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 39.1
excellent Schieten adequate
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Klungelig pakt Şeitan de bal. Nadermann is nu in balbezit. Nadermann geeft een hoge lob. Khvadagiani springt en kopt de bal. Topan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - FC GMC 1:0

11e minuut.
Maiyani met een sublieme pass. Khvadagiani is nu in balbezit. Nadermann rent richting de bal. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Topan met een harde bal richting middenveld. Şeitan kopt de bal weg. Kaníček met een sublieme pass. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Khvadagiani rent richting de bal. Secăreanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Khvadagiani raakt geblesseerd tijdens het duel. Nadermann kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - FC GMC 2:0

20e minuut.
Xydakis rent richting de bal. Xydakis geeft de bal voor. Klungelig pakt Sajewicz de bal. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Topan bokst de bal weg.

23e minuut.
Aumente geeft de bal voor. Nadermann kopt de bal weg. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani verovert de bal door een tackle van achteren. Khvadagiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - FC GMC 3:0

25e minuut.
Aumente is nu in balbezit. Aumente geeft een hoge lob. Sajewicz is nu in balbezit. Khvadagiani verovert de bal door een tackle van achteren. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Topan met een sublieme pass. Xydakis probeert de bal met de borst te controleren. Xydakis passt de bal zonder na te denken. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Topan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Khvadagiani is nu in balbezit. Secăreanu rent richting de bal. Khvadagiani onderschept slim de pass. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Topan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Nadermann is nu in balbezit. Nadermann geeft een hoge lob. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Topan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - FC GMC 4:0

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Secăreanu de bal onder controle te krijgen. Davidovici verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Xydakis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Khvadagiani krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Secăreanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kaníček de bal. Kaníček probeert naar een medespeler te passen. Daar is Khvadagiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Topan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Aumente onderschept slim de pass. Aumente geeft de bal voor. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - FC GMC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black stone 25%, FC GMC 75%.
black stone - FC GMC 5:0

49e minuut.
Dimofte probeert de bal met de borst te controleren. Nadermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadermann geeft een hoge lob. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Topan met een harde bal richting middenveld. Murdzak probeert naar een medespeler te passen. Nadermann probeert naar een medespeler te passen. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Sajewicz geeft de bal voor. Aumente controleert de bal met de borst. Aumente geeft een hoge lob. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Topan bokst de bal weg.

59e minuut.
Daar is Bell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieş passt de bal met de wreef. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap. Márcico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Kaníček geeft een hoge lob. Maiyani kopt de bal weg. Daar is Secăreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Topan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Topan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - FC GMC 6:0

75e minuut.
Murdzak is nu in balbezit. Murdzak probeert naar een medespeler te passen. Maiyani is nu in balbezit. Maiyani geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Khvadagiani heeft problemen om de bal te vangen. Nadermann rent richting de bal. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Secăreanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maiyani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Khvadagiani krijgt zijn hoofd ertegen. Topan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maiyani zal de hoekschop nemen. Xydakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydakis geeft de bal voor. Khvadagiani springt en kopt de bal. Klungelig pakt Secăreanu de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maiyani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Davidovici controleert de bal met de borst. Xydakis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Xydakis speelt de bal door. Daar is Maiyani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadermann draait met de bal, schiet en ... Topan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - FC GMC 7:0

87e minuut.
Sajewicz kopt de bal weg. Andrieş speelt de bal door. Oraşan heeft problemen om de bal te vangen. Nadermann geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black stone 30%, FC GMC 70%.
black stone - FC GMC 7:0