Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Brasovia2007 Fc Nazdravanii
4-1-3-2 Tactiek 343
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 53.9
excellent Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen good


3e minuut.
Rekuć is nu in balbezit. Esteban begaat een overtreding. Rekuć is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Filyan met een snel genomen vrije trap. Palma maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma onderschept slim de pass. Schaeffer speelt de bal door. Prunariu rent richting de bal. Prunariu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Filyan is nu in balbezit. Filyan geeft een lange en hoge pass. Palma springt en kopt de bal. Markov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Shahumyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Fc Nazdravanii 0:1

28e minuut.
Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Menjívar geeft de bal voor. Bărzoi kopt de bal weg. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Garcia geeft een hoge lob. Esteban kopt de bal weg. Agnoletti is nu in balbezit. Agnoletti geeft een hoge lob. Gesios krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Menjívar rent richting de bal. Menjívar geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gesios de bal onder controle te krijgen. Hay rent richting de bal. Hay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Brasovia2007 - Fc Nazdravanii 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brasovia2007 46%, Fc Nazdravanii 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Brasovia2007 - Fc Nazdravanii 1:1

57e minuut.
Daar is Rekuć, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sălăjean onderschept slim de pass. Sălăjean geeft de bal voor. Gesios is nu in balbezit. Gesios draait met de bal, schiet en ... Harkányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
van Heemst verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Filyan neemt de hoekschop. Palma maakt een snoekduik en kopt de bal. Markov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Fc Nazdravanii 1:2

74e minuut.
Minder speelt de bal door. Esteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteban geeft een hoge lob. Hay rent richting de bal. Hay draait met de bal, schiet en ... Harkányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Klungelig pakt Minder de bal. Pérez Piñeiro is nu in balbezit. Pérez Piñeiro geeft een hoge lob. Agnoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnoletti passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brasovia2007 37%, Fc Nazdravanii 63%.
FC Brasovia2007 - Fc Nazdravanii 1:2