Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Napoca Dome
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18899
Universitatea Cluj-Napoca Stejarul Vlad Tepes
U 523 Tactiek 343
50% Balbezit 50%
23% Spel op eigen helft 77%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
58.3 gemiddelde waardering 36.8
formidable Schieten average
solid Passen adequate
very good Verdedigen adequate


7e minuut.
Milea neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Gioga de bal. Ronaldo probeert naar een medespeler te passen. Zamfir rent richting de bal. Zamfir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Sruthi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hirata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirata passt de bal zonder na te denken. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Stejarul Vlad Tepes 1:0

11e minuut.
Mądzielewski met een snelle inworp. Sruthi geeft een lange en hoge pass. Hirata met een sublieme pass. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Ðoković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Copos heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Mănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik verovert de bal door een tackle van achteren. Mowlik probeert naar een medespeler te passen. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Marin geeft een lange en hoge pass. Mowlik kopt de bal weg. Maghiran heeft problemen om de bal te vangen. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Stejarul Vlad Tepes 2:0

14e minuut.
Sruthi is nu in balbezit. Gioga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioga probeert naar een medespeler te passen. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik schiet op doel. Ðoković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Klungelig pakt Bendea de bal. Inworp. Mądzielewski met een snelle inworp. Sruthi geeft de bal voor. Hirata maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mądzielewski probeert naar een medespeler te passen. Mowlik is nu in balbezit. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir schiet op doel. Ðoković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Stejarul Vlad Tepes 3:0

23e minuut.
Zamfir rent richting de bal. Hirata is nu in balbezit. Daar is Hirata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirata schiet op doel. Ðoković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Stejarul Vlad Tepes 4:0

24e minuut.
Caterincă passt de bal met de wreef. Bendea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądzielewski onderschept slim de pass. Mądzielewski geeft een lange en hoge pass. Hirata springt en kopt de bal. Ðoković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi met een sublieme pass. Gacek met een sublieme pass. Sruthi rent richting de bal. Sruthi passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik passt de bal zonder na te denken. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir schiet op doel. Ðoković werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Stejarul Vlad Tepes 5:0

31e minuut.
Caterincă geeft de bal voor. Inworp. Mądzielewski met een snelle inworp. Sruthi geeft een lange en hoge pass. Zamfir krijgt zijn hoofd ertegen. Ðoković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Ninoiu kopt de bal weg. Sruthi rent richting de bal. Sruthi speelt de bal door. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir draait met de bal, schiet en ... Ðoković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Milea rent richting de bal. Zamfir verovert de bal door een tackle van achteren. Zamfir speelt de bal door. Klungelig pakt Hirata de bal. Hirata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Stejarul Vlad Tepes 6:0

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mănăilă stond buitenspel. Gioga maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Caterincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Ðoković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Ninoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ninoiu geeft de bal voor. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Ðoković probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Stejarul Vlad Tepes 7:0

42e minuut.
Gacek geeft een lange en hoge pass. Mądzielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądzielewski passt de bal in één keer door. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ronaldo geeft de bal voor. Maghiran kan de bal niet met de borst controleren. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik rent richting de bal. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Ðoković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zamfir rent richting de bal. Zamfir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Stejarul Vlad Tepes 8:0

44e minuut.
Gîrbaciu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mănăilă de bal. Hirata is nu in balbezit. Hirata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Stejarul Vlad Tepes 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 20%, Stejarul Vlad Tepes 80%.
Universitatea Cluj-Napoca - Stejarul Vlad Tepes 9:0

46e minuut.
Mądzielewski geeft een lange en hoge pass. Zamfir kopt de bal weg. Hirata rent richting de bal. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Ðoković probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Stejarul Vlad Tepes 10:0

48e minuut.
Mądzielewski is nu in balbezit. Mądzielewski probeert naar een medespeler te passen. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Ðoković probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Sruthi met een sublieme pass. Hirata rent richting de bal. Zamfir rent richting de bal. Zamfir draait met de bal, schiet en ... Paal! Hirata rent richting de bal. Hirata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Stejarul Vlad Tepes 11:0

54e minuut.
Sruthi is nu in balbezit. Sruthi passt de bal zonder na te denken. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Ðoković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Stejarul Vlad Tepes 12:0

55e minuut.
Sruthi speelt de bal door. Hirata is nu in balbezit. Hirata met een sublieme pass. Zamfir rent richting de bal. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Daar is Zamfir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir draait met de bal, schiet en ... Ðoković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Stejarul Vlad Tepes 13:0

59e minuut.
Mądzielewski speelt de bal door. Zamfir is nu in balbezit. Mowlik rent richting de bal. Mowlik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ronaldo neemt vlug de vrije trap. Hirata kopt de bal weg. Mowlik rent richting de bal. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hirata is nu in balbezit. Hirata draait met de bal, schiet en ... Ðoković bokst de bal weg.

66e minuut.
Sruthi rent richting de bal. Sruthi geeft een lange en hoge pass. Daar is Copos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir passt de bal zonder na te denken. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata schiet op doel. Ðoković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Drăgoi speelt de bal door. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo geeft de bal voor. Zamfir rent richting de bal. Zamfir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ţugui komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Gioga is nu in balbezit. Gioga geeft een lange en hoge pass. Ţugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sruthi speelt de bal door. Mądzielewski is nu in balbezit. Mądzielewski passt de bal met de wreef. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Ðoković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ţugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Stejarul Vlad Tepes 14:0

75e minuut.
Maradona-Lmaghrib verovert de bal door een tackle van achteren. Maradona-Lmaghrib geeft een hoge lob. Ţugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugui draait met de bal, schiet en ... Ðoković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Stejarul Vlad Tepes 15:0

80e minuut.
Milea geeft een lange en hoge pass. Czyż probeert naar een medespeler te passen. Zamfir kopt de bal weg. Hirata rent richting de bal. Hirata haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Sruthi geeft een hoge lob. Hirata heeft problemen om de bal te vangen. Ţugui is nu in balbezit. Ţugui draait met de bal, schiet en ... Ðoković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Stejarul Vlad Tepes 16:0

89e minuut.
Gioga is nu in balbezit. Gioga geeft de bal voor. Zamfir kopt de bal weg. Hirata rent richting de bal. Hirata schiet op doel. Ðoković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 26%, Stejarul Vlad Tepes 74%.
Universitatea Cluj-Napoca - Stejarul Vlad Tepes 16:0