Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stejarul Vlad Tepes Universitatea Cluj-Napoca
343 Tactiek U 523
51% Balbezit 49%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 49
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
40 gemiddelde waardering 55
average Schieten formidable
adequate Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Drăgoi is nu in balbezit. Sruthi verovert de bal door een tackle van achteren. Sruthi passt de bal in één keer door. Hirata rent richting de bal. Hirata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Universitatea Cluj-Napoca 0:1

9e minuut.
Mądzielewski passt de bal in één keer door. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik speelt de bal door. Zamfir rent richting de bal. Zamfir schiet op doel. Ðoković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Universitatea Cluj-Napoca 0:2

11e minuut.
Zamfir is nu in balbezit. Met opzet legt Dektiarovas zijn tegenspeler op de grond. Zamfir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sruthi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mowlik maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hirata rent richting de bal. Hirata draait met de bal, schiet en ... Ðoković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Universitatea Cluj-Napoca 0:3

13e minuut.
Mowlik rent richting de bal. Zamfir rent richting de bal. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik schiet op doel. Ðoković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Universitatea Cluj-Napoca 0:4

14e minuut.
Mądzielewski geeft een lange en hoge pass. Hirata kopt de bal weg. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Universitatea Cluj-Napoca 0:5

16e minuut.
Grechi rent richting de bal. Mądzielewski onderschept slim de pass. Mądzielewski geeft een hoge lob. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Universitatea Cluj-Napoca 0:6

18e minuut.
Hirata kopt de bal weg. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir heeft problemen om de bal te vangen. Zamfir schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Zamfir heeft problemen om de bal te vangen. Maghiran rent richting de bal. Zamfir verovert de bal door een tackle van achteren. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Daar is Grădean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sruthi passt de bal zonder na te denken. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dektiarovas rent richting de bal. Sruthi verovert de bal door een tackle van achteren. Sruthi speelt de bal door. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Bendea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maradona-Lmaghrib rent richting de bal. Grechi begaat een overtreding. Grechi krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Klungelig pakt Copos de bal. Sruthi is nu in balbezit. Sruthi passt de bal met de wreef. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Klungelig pakt Grechi de bal. Mądzielewski is nu in balbezit. Mądzielewski passt de bal zonder na te denken. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Universitatea Cluj-Napoca 0:7

31e minuut.
Hirata rent richting de bal. Grechi is nu in balbezit. Hirata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hirata krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Hirata haalt uit met een fantastische trap. Ðoković probeert naar een medespeler te passen. Mądzielewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Zamfir de bal. Zamfir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Mądzielewski de bal onder controle te krijgen. Dektiarovas rent richting de bal. Dektiarovas speelt de bal door. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik haalt uit met een fantastische trap. Ðoković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mądzielewski is nu in balbezit. Mądzielewski geeft de bal voor. Copos kopt de bal weg. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Universitatea Cluj-Napoca 0:8

44e minuut.
Sruthi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mądzielewski speelt de bal door. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir schiet op doel. Maghiran probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Universitatea Cluj-Napoca 0:9

45e minuut.
Mądzielewski geeft een lange en hoge pass. Bendea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Mądzielewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sruthi geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ðoković probeert wanhopig de bal te grijpen. Hirata rent richting de bal. Hirata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Universitatea Cluj-Napoca 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 81%, Universitatea Cluj-Napoca 19%.
Stejarul Vlad Tepes - Universitatea Cluj-Napoca 0:10

46e minuut.
Mądzielewski geeft een hoge lob. Daar is Maghiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata draait met de bal, schiet en ... Ðoković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Universitatea Cluj-Napoca 0:11

47e minuut.
Sruthi geeft een lange en hoge pass. Zamfir kopt de bal weg. Mowlik rent richting de bal. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Doeltrap. Maghiran trapt de bal weg van het doel. Sruthi kopt de bal weg. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ronaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo speelt de bal door. Mądzielewski speelt de bal door. Mowlik rent richting de bal. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Ðoković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Mądzielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mądzielewski speelt de bal door. Zamfir is nu in balbezit. Mowlik rent richting de bal. Mowlik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Bendea met een snelle inworp. Maradona-Lmaghrib is nu in balbezit. Grechi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grechi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

59e minuut.
Maradona-Lmaghrib is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maradona-Lmaghrib met een snel genomen vrije trap. Mowlik kopt de bal weg. Hirata is nu in balbezit. Hirata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Universitatea Cluj-Napoca 0:12

63e minuut.
Mądzielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądzielewski geeft de bal voor. Hirata maakt een snoekduik en kopt de bal. Ðoković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Maghiran de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Universitatea Cluj-Napoca 0:13

65e minuut.
Inworp. Sruthi met de inworp. Mądzielewski rent richting de bal. Mądzielewski geeft een lange en hoge pass. Mowlik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Universitatea Cluj-Napoca 0:14

65e minuut.
Gioga rent richting de bal. Gioga geeft de bal voor. Zamfir probeert de bal aan de voet te houden. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mądzielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądzielewski met een sublieme pass. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata rent richting de bal. Hirata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Universitatea Cluj-Napoca 0:15

68e minuut.
Mądzielewski onderschept slim de pass. Mądzielewski geeft een lange en hoge pass. Zamfir kopt de bal weg. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Ðoković bokst de bal weg. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Ðoković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Universitatea Cluj-Napoca 0:16

70e minuut.
Gioga onderschept slim de pass. Hirata rent richting de bal. Hirata passt de bal zonder na te denken. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Ţugui komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Sruthi is nu in balbezit. Sruthi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hirata de bal. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Ðoković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Universitatea Cluj-Napoca 0:17

74e minuut.
Caterincă kopt de bal weg. Dektiarovas heeft problemen om de bal te vangen. Sruthi probeert naar een medespeler te passen. Hirata is nu in balbezit. Hirata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Hirata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dektiarovas rent richting de bal. Hirata rent richting de bal. Zamfir rent richting de bal. Zamfir draait met de bal, schiet en ... Ðoković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Mądzielewski geeft een hoge lob. Copos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dektiarovas de bal onder controle te krijgen. Zamfir rent richting de bal. Zamfir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Maradona-Lmaghrib passt de bal met de wreef. Hirata rent richting de bal. Hirata probeert naar een medespeler te passen. Ţugui rent richting de bal. Ţugui schiet op doel. Ðoković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Mądzielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądzielewski geeft de bal voor. Zamfir rent richting de bal. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Ðoković werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Ðoković probeert naar een medespeler te passen. Grădean kopt de bal weg. Ronaldo geeft een lange en hoge pass. Ţugui krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Universitatea Cluj-Napoca 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 80%, Universitatea Cluj-Napoca 20%.
Stejarul Vlad Tepes - Universitatea Cluj-Napoca 0:18