Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc. Chriss-team dinamo plesesti
oare? Tactiek 433
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 55.3
very good Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen good


12e minuut.
Verhoeven passt de bal in één keer door. Vente rent richting de bal. Vente met een sublieme pass. Grumezea rent richting de bal. Grumezea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Verhoeven speelt de bal door. Suárez is nu in balbezit. Suárez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - dinamo plesesti 1:0

17e minuut.
Selvood geeft een lange en hoge pass. Vente heeft problemen om de bal te vangen. Pažin rent richting de bal. Pažin haalt uit met een fantastische trap. Bardelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc. Chriss-team - dinamo plesesti 1:1

26e minuut.
Vente geeft de bal voor. Esterházy kopt de bal weg. Inworp. Újhelyi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xydous geeft een hoge lob. Fillon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Coreda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vente de bal. Vente passt de bal zonder na te denken. Xydous geeft een hoge lob. Grumezea krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Suárez draait met de bal, schiet en ... Coreda probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Verhoeven neemt de hoekschop. Grumezea maakt een snoekduik en kopt de bal. Fillon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Esterházy kopt de bal weg. Vente probeert naar een medespeler te passen. Xydous heeft problemen om de bal te vangen. Xydous geeft een hoge lob. Suárez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Canosa passt de bal in één keer door. Beyaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits is nu in balbezit. Daar is Gyurkovits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurkovits geeft een lange en hoge pass. Bardelli bokst de bal weg.

39e minuut.
Canosa rent richting de bal. Canosa probeert naar een medespeler te passen. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gross Brown rent richting de bal. Gross Brown haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gyurkovits met een sublieme pass. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Matijić begaat een overtreding. Pažin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez probeert naar een medespeler te passen. Grumezea rent richting de bal. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Fillon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - dinamo plesesti 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 48%, dinamo plesesti 52%.
Fc. Chriss-team - dinamo plesesti 2:1

63e minuut.
Beyaz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Verhoeven zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xydous is nu in balbezit. Xydous geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Canosa rent richting de bal. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous speelt de bal door. Suárez rent richting de bal. Suárez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Coreda verovert de bal door een tackle van achteren. Coreda speelt de bal door. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits geeft de bal voor. Anh Tài springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Esterházy kopt de bal weg. Suárez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coreda. Coreda krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Matijić met een sublieme pass. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous passt de bal in één keer door. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Fillon bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gross Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Gross Brown geeft de bal voor. Daar is Dziedzina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Selvood onderschept slim de pass. Selvood geeft een hoge lob. Vente heeft problemen om de bal te vangen. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Young met de inworp. Xydous rent richting de bal. Xydous met een sublieme pass. Daar is Suárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez schiet op doel. Fillon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 53%, dinamo plesesti 47%.
Fc. Chriss-team - dinamo plesesti 2:1