Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo plesesti Fc. Chriss-team
442 Tactiek oare?
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 49.2
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Grumezea kopt de bal weg. Coreda kan de bal niet met de borst controleren. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - Fc. Chriss-team 0:1

8e minuut.
Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk verovert de bal door een tackle van achteren. Wilk probeert naar een medespeler te passen. Grumezea rent richting de bal. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Wilk probeert naar een medespeler te passen. Xydous rent richting de bal. Xydous probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grumezea de bal. Grumezea schiet op doel. Fillon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Gniadkowski is nu in balbezit. Újhelyi onderschept slim de pass. Újhelyi geeft de bal voor. Suárez is nu in balbezit. Suárez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Suárez kopt de bal weg. Coreda probeert de bal aan de voet te houden. Grumezea rent richting de bal. Grumezea schiet op doel. Fillon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Verhoeven geeft een lange en hoge pass. Esterházy kopt de bal weg. Újhelyi met een sublieme pass. Grumezea rent richting de bal. Grumezea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bardelli niet meer kan verder spelen. Bâtă komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Canosa passt de bal zonder na te denken. Begarelli heeft problemen om de bal te vangen. Begarelli geeft een lange en hoge pass. Anh Tài maakt een snoekduik en kopt de bal. Bâtă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dinamo plesesti - Fc. Chriss-team 1:1

38e minuut.
Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young met een sublieme pass. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Bâtă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - Fc. Chriss-team 2:1

43e minuut.
Beyaz met de inworp. Canosa rent richting de bal. Verhoeven begaat een overtreding. Verhoeven krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa passt de bal in één keer door. Pažin rent richting de bal. Pažin schiet op doel. Bâtă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - Fc. Chriss-team 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 54%, Fc. Chriss-team 46%.
dinamo plesesti - Fc. Chriss-team 3:1

47e minuut.
Selvood is nu in balbezit. Selvood speelt de bal door. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Bâtă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - Fc. Chriss-team 4:1

49e minuut.
Verhoeven probeert naar een medespeler te passen. Suárez is nu in balbezit. Suárez passt de bal met de wreef. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Xydous geeft een hoge lob. Daar is Esterházy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel. Fillon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - Fc. Chriss-team 4:2

61e minuut.
Grumezea rent richting de bal. Grumezea met een sublieme pass. Gyurkovits speelt de bal door. Begarelli rent richting de bal. Begarelli geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Beyaz heeft problemen om de bal te vangen. Suárez rent richting de bal. Beyaz onderschept slim de pass. Begarelli is nu in balbezit. Begarelli geeft een lange en hoge pass. Bâtă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Anh Tài rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - Fc. Chriss-team 5:2

65e minuut.
Begarelli rent richting de bal. Begarelli probeert naar een medespeler te passen. Pažin rent richting de bal. Pažin geeft de bal voor. Anh Tài springt en kopt de bal. Bâtă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Dziedzina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - Fc. Chriss-team 6:2

73e minuut.
Xydous onderschept slim de pass. Xydous speelt de bal door. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Fillon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Esterházy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gyurkovits probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Beyaz de bal. Beyaz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Begarelli de bal. Begarelli geeft een lange en hoge pass. Bâtă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pažin is nu in balbezit. Pažin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - Fc. Chriss-team 7:2

83e minuut.
Matijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin onderschept slim de pass. Vente schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vente naar de kleedkamers voor een vroege douche.

85e minuut.
Begarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk is nu in balbezit. Begarelli onderschept slim de pass. Begarelli geeft een hoge lob. Anh Tài maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Begarelli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wilk. Begarelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Canosa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pažin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 48%, Fc. Chriss-team 52%.
dinamo plesesti - Fc. Chriss-team 7:2