Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Insectao Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17865
Greerii Verzi SSkinsBerceni
greeri532 Tactiek 541
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 35.9
excellent Schieten average
solid Passen average
good Verdedigen weak


9e minuut.
Winckelmans passt de bal met de wreef. Vişinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinescu passt de bal zonder na te denken. Gaiato rent richting de bal. Gaiato haalt uit met een fantastische trap. Padrón bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Vişinescu speelt de bal door. Gaiato rent richting de bal. Klungelig pakt Gaiato de bal. Gaiato schiet op doel. Padrón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - SSkinsBerceni 1:0

17e minuut.
Virtejaru met een sublieme pass. Krzyżykowski is nu in balbezit. Czwartek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Czwartek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

17e minuut.
Krzyżykowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pogorelov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Flores kan de bal niet met de borst controleren. Gaiato is nu in balbezit. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi schiet op doel. Padrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Flores heeft problemen om de bal te vangen. Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi verovert de bal door een tackle van achteren. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap. Padrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - SSkinsBerceni 2:0

28e minuut.
Pogorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogorelov passt de bal zonder na te denken. Vişinescu speelt de bal door. Scarafaggi is nu in balbezit. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - SSkinsBerceni 3:0

29e minuut.
Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi met een sublieme pass. Gaiato rent richting de bal. Gaiato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - SSkinsBerceni 4:0

31e minuut.
Sanchez probeert naar een medespeler te passen. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pantea. Pantea krijgt een gele kaart. Gaiato is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Winckelmans met een snel genomen vrije trap. Scarafaggi krijgt zijn hoofd ertegen. Padrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Scarafaggi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Flores de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vişinescu neemt de hoekschop. Scarafaggi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - SSkinsBerceni 5:0

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. von Hof met de inworp. Virtejaru probeert naar een medespeler te passen. Scarafaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap. Padrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mâlcu speelt de bal door. Ioveanu met een sublieme pass. Daar is Gaiato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaiato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pogorelov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vişinescu de bal. Vişinescu passt de bal met de wreef. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato haalt uit met een fantastische trap. Padrón bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 25%, SSkinsBerceni 75%.
Greerii Verzi - SSkinsBerceni 5:0

46e minuut.
Gaiato passt de bal in één keer door. Scarafaggi is nu in balbezit. Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato verovert de bal door een tackle van achteren. Gaiato schiet op doel. Paal!

47e minuut.
Leibur geeft de bal voor. Pogorelov speelt de bal door. Vişinescu is nu in balbezit. Vişinescu geeft de bal voor. Flores heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Winckelmans rent richting de bal. Winckelmans geeft de bal voor. Scarafaggi kopt de bal weg. Gaiato is nu in balbezit. Gaiato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Winckelmans onderschept slim de pass. Winckelmans speelt de bal door. Klungelig pakt Pantea de bal. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Winckelmans passt de bal met de wreef. Gaiato rent richting de bal. Gaiato passt de bal zonder na te denken. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pantea rent richting de bal. Pogorelov rent richting de bal. Pogorelov passt de bal zonder na te denken. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ioveanu geeft de bal voor. von Hof kopt de bal weg. Gombkötő is nu in balbezit. Scarafaggi onderschept slim de pass. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vişinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Vişinescu passt de bal met de wreef. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato schiet op doel. Padrón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - SSkinsBerceni 6:0

70e minuut.
Winckelmans onderschept slim de pass. Winckelmans passt de bal in één keer door. Gaiato is nu in balbezit. Gaiato haalt uit met een fantastische trap. Padrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - SSkinsBerceni 7:0

75e minuut.
Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombkötő bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogorelov maakt een afschuwelijke overtreding. Pogorelov krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Mâlcu kopt de bal weg. Pogorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogorelov passt de bal met de wreef. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Mâlcu geeft een lange en hoge pass. Daar is Scarafaggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarafaggi passt de bal in één keer door. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Gombkötő rent richting de bal. Walke is nu in balbezit. Walke geeft een hoge lob. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap. Padrón bokst de bal weg. Gaiato rent richting de bal. Gaiato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Leibur geeft een lange en hoge pass. Winckelmans kopt de bal weg. Pantea controleert de bal met de borst. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - SSkinsBerceni 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 20%, SSkinsBerceni 80%.
Greerii Verzi - SSkinsBerceni 8:0