Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
black stone New Wings
2023 Tactiek 433 ATAC POZITII
59% Balbezit 41%
14% Spel op eigen helft 86%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 29.1
formidabel Schieten matig
uitstekend Passen slecht
zeer goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Pietreanu rent richting de bal. Maiyani onderschept slim de pass. Maiyani geeft een hoge lob. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Murdzak speelt de bal door. Nadermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadermann passt de bal zonder na te denken. Daar is Khvadagiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - New Wings 1:0

7e minuut.
Maiyani rent richting de bal. Maiyani passt de bal zonder na te denken. Nadermann met een sublieme pass. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Nadermann met een sublieme pass. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani verovert de bal door een tackle van achteren. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - New Wings 2:0

10e minuut.
Khvadagiani verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maiyani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Khvadagiani maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - New Wings 3:0

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xydakis met de inworp. Nadermann geeft de bal voor. Khvadagiani heeft problemen om de bal te vangen. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Cichowlas bokst de bal weg. Grigorie rent richting de bal. Maiyani verovert de bal door een tackle van achteren. Maiyani haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Aumente passt de bal zonder na te denken. Nadermann heeft problemen om de bal te vangen. Nadermann passt de bal in één keer door. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Cichowlas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Bumbescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maiyani met de inworp. Nadermann is nu in balbezit. Nadermann geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Cristinel probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - New Wings 4:0

19e minuut.
Xydakis geeft een lange en hoge pass. Cristinel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bumbescu de bal onder controle te krijgen. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani schiet op doel. Cichowlas bokst de bal weg. Nadermann rent richting de bal. Nadermann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Nadermann met een sublieme pass. Maiyani rent richting de bal. Maiyani passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Khvadagiani de bal. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - New Wings 5:0

25e minuut.
Xydakis geeft een lange en hoge pass. Bumbescu kopt de bal weg. Nadermann speelt de bal door. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - New Wings 6:0

27e minuut.
Xydakis speelt de bal door. Nadermann heeft problemen om de bal te vangen. Nadermann passt de bal zonder na te denken. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani geeft de bal voor. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani schiet op doel. Cichowlas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - New Wings 7:0

31e minuut.
Gallardo is nu in balbezit. Kaníček onderschept slim de pass. Kaníček speelt de bal door. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Bigović passt de bal zonder na te denken. Maiyani heeft problemen om de bal te vangen. Maiyani met een sublieme pass. Khvadagiani heeft problemen om de bal te vangen. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Cichowlas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Murdzak heeft problemen om de bal te vangen. Nadermann rent richting de bal. Nadermann passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Khvadagiani de bal. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Maiyani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nadermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadermann met een sublieme pass. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Aumente probeert naar een medespeler te passen. Xydakis is nu in balbezit. Xydakis geeft de bal voor. Daar is Khvadagiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Xydakis rent richting de bal. Xydakis speelt de bal door. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - New Wings 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black stone 17%, New Wings 83%.
black stone - New Wings 8:0

47e minuut.
Nadermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadermann geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - New Wings 9:0

48e minuut.
Aumente met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Bigović de bal onder controle te krijgen. Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani geeft een hoge lob. Khvadagiani maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Vulpeşean rent richting de bal. Vulpeşean passt de bal in één keer door. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Cichowlas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - New Wings 10:0

58e minuut.
Maiyani met een sublieme pass. Khvadagiani rent richting de bal. Nadermann is nu in balbezit. Nadermann schiet op doel. Cichowlas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - New Wings 11:0

60e minuut.
Nadermann is nu in balbezit. Nadermann geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - New Wings 12:0

64e minuut.
Aumente heeft problemen om de bal te vangen. Aumente geeft de bal voor. Bumbescu is nu in balbezit. Khvadagiani onderschept slim de pass. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Cichowlas bokst de bal weg. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - New Wings 13:0

67e minuut.
Nadermann geeft een hoge lob. Maiyani geeft een lange en hoge pass. Cristinel kopt de bal weg. Xydakis geeft de bal voor. Khvadagiani maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Nadermann probeert naar een medespeler te passen. Xydakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydakis passt de bal in één keer door. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani schiet op doel. Cichowlas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Xydakis passt de bal in één keer door. Nadermann rent richting de bal. Nadermann geeft de bal voor. Khvadagiani maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - New Wings 14:0

74e minuut.
Bigović kopt de bal weg. Daar is Nadermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadermann passt de bal zonder na te denken. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Xydakis heeft problemen om de bal te vangen. Xydakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - New Wings 15:0

77e minuut.
Pietreanu rent richting de bal. Pietreanu speelt de bal door. Maiyani probeert naar een medespeler te passen. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Xydakis kopt de bal weg. Daar is Nadermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadermann geeft een hoge lob. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Xydakis speelt de bal door. Nadermann is nu in balbezit. Nadermann passt de bal met de wreef. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - New Wings 16:0

87e minuut.
Bell is nu in balbezit. Bigović is nu in balbezit. Bigović geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Maiyani met een sublieme pass. Klungelig pakt Nadermann de bal. Nadermann passt de bal zonder na te denken. Khvadagiani heeft problemen om de bal te vangen. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Xydakis kopt de bal weg. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black stone 12%, New Wings 88%.
black stone - New Wings 16:0