Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: New Wings Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
New Wings black stone
433 ATAC POZITII Tactiek 2023
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 55.2
adequate Schieten formidable
weak Passen excellent
weak Verdedigen very good


1e minuut.
Maiyani met een snelle inworp. Nadermann rent richting de bal. Nadermann geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani maakt een snoekduik en kopt de bal. Cichowlas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - black stone 0:1

2e minuut.
Nadermann verovert de bal door een tackle van achteren. Nadermann geeft een hoge lob. Vulpeşean kopt de bal weg. Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani geeft een hoge lob. Cichowlas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Cichowlas probeert naar een medespeler te passen. Murdzak kopt de bal weg. Daar is Pietreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - black stone 0:2

4e minuut.
Vulpeşean is nu in balbezit. Vulpeşean passt de bal met de wreef. Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani geeft een hoge lob. Khvadagiani springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - black stone 0:3

7e minuut.
Klungelig pakt Maiyani de bal. Maiyani geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Cichowlas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - black stone 0:4

8e minuut.
Khvadagiani passt de bal met de wreef. Xydakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydakis probeert naar een medespeler te passen. Nadermann is nu in balbezit. Nadermann draait met de bal, schiet en ... Cichowlas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadermann is nu in balbezit. Maiyani probeert naar een medespeler te passen. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Maiyani onderschept slim de pass. Maiyani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Khvadagiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadermann haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas bokst de bal weg.

16e minuut.
Grigorie geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaníček met een snelle inworp. Maiyani geeft de bal voor. Khvadagiani krijgt zijn hoofd ertegen. Cichowlas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bumbescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadermann geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Xydakis geeft een hoge lob. Bumbescu rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maiyani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Khvadagiani springt en kopt de bal. Cichowlas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak geeft een hoge lob. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani schiet op doel. Cichowlas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - black stone 0:5

24e minuut.
Maiyani heeft problemen om de bal te vangen. Maiyani met een sublieme pass. Khvadagiani heeft problemen om de bal te vangen. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - black stone 0:6

25e minuut.
Khvadagiani passt de bal in één keer door. Nadermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Cichowlas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - black stone 0:7

26e minuut.
Khvadagiani passt de bal in één keer door. Maiyani is nu in balbezit. Maiyani geeft de bal voor. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bigović verovert de bal door een tackle van achteren. Bigović passt de bal in één keer door. Nadermann rent richting de bal. Nadermann geeft een hoge lob. Khvadagiani maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - black stone 0:8

33e minuut.
Xydakis geeft een lange en hoge pass. Bumbescu heeft problemen om de bal te vangen. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - black stone 0:9

34e minuut.
Grigorie geeft een lange en hoge pass. Inworp. Murdzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xydakis geeft een hoge lob. Khvadagiani springt en kopt de bal. Cichowlas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Bigović rent richting de bal. Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigović onderschept slim de pass. Bigović geeft een hoge lob. Khvadagiani maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Vulpeşean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadermann is nu in balbezit. Nadermann geeft de bal voor. Daar is Khvadagiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bumbescu trapt de bal weg van het doel. Bigović is nu in balbezit. Bigović met een sublieme pass. Maiyani geeft de bal voor. Khvadagiani springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Xydakis rent richting de bal. Xydakis geeft de bal voor. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - black stone 0:10

41e minuut.
Cichowlas probeert naar een medespeler te passen. Bigović kopt de bal weg. Banu heeft problemen om de bal te vangen. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - black stone 0:11

45e minuut.
Nadermann speelt de bal door. Maiyani rent richting de bal. Maiyani geeft de bal voor. Khvadagiani springt en kopt de bal. Daar is Cristinel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wings 92%, black stone 8%.
New Wings - black stone 0:11

50e minuut.
Nadermann speelt de bal door. Xydakis geeft de bal voor. Daar is Bumbescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Asaf controleert de bal met de borst. Bell is nu in balbezit. Bell geeft de bal voor. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Bigović geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani passt de bal zonder na te denken. Maiyani rent richting de bal. Maiyani draait met de bal, schiet en ... Cichowlas bokst de bal weg.

63e minuut.
Nadermann rent richting de bal. Nadermann met een sublieme pass. Daar is Khvadagiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Cichowlas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - black stone 0:12

64e minuut.
Asaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadermann verovert de bal door een tackle van achteren. Nadermann probeert naar een medespeler te passen. Xydakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydakis geeft een hoge lob. Cichowlas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Khvadagiani is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - black stone 0:13

66e minuut.
Bigović passt de bal zonder na te denken. Nadermann probeert naar een medespeler te passen. Xydakis is nu in balbezit. Xydakis geeft de bal voor. Khvadagiani springt en kopt de bal. Cichowlas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cichowlas niet meer kan verder spelen. Peneş komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Nadermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadermann met een sublieme pass. Xydakis is nu in balbezit. Xydakis geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Nadermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani rent richting de bal. Maiyani passt de bal in één keer door. Khvadagiani kan de bal niet met de borst controleren. Khvadagiani schiet op doel. Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Cristinel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Maiyani rent richting de bal. Maiyani probeert naar een medespeler te passen. Nadermann is nu in balbezit. Nadermann geeft de bal voor. Khvadagiani krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Cristinel geeft de bal voor. Inworp. Murdzak met een snelle inworp. Xydakis rent richting de bal. Xydakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cristinel probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Xydakis neemt de hoekschop. Maiyani probeert naar een medespeler te passen. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - black stone 0:14

80e minuut.
Bigović is nu in balbezit. Bigović geeft een hoge lob. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Peneş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - black stone 0:15

86e minuut.
Nadermann rent richting de bal. Nadermann probeert naar een medespeler te passen. Bumbescu is nu in balbezit. Khvadagiani onderschept slim de pass. Khvadagiani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Khvadagiani rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maiyani neemt de hoekschop. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Peneş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - black stone 0:16

88e minuut.
Bigović rent richting de bal. Bigović probeert naar een medespeler te passen. Cristinel is nu in balbezit. Khvadagiani verovert de bal door een tackle van achteren. Khvadagiani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wings 77%, black stone 23%.
New Wings - black stone 0:16