Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Legiunea Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 12114
Legiunea FC GMC
4 Tactiek Manevra 1
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 38.9
excellent Schieten good
very good Passen average
very good Verdedigen good


4e minuut.
Kania passt de bal zonder na te denken. Antipa speelt de bal door. Kania speelt de bal door. Škréta is nu in balbezit. Škréta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Secăreanu met een harde bal richting middenveld. Jacoszek kopt de bal weg. Škréta heeft problemen om de bal te vangen. Škréta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - FC GMC 1:0

8e minuut.
Davidovici geeft de bal voor. Bocanegra kopt de bal weg. Klungelig pakt Secăreanu de bal. Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek passt de bal in één keer door. Antipa speelt de bal door. Škréta heeft problemen om de bal te vangen. Škréta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - FC GMC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 24%, FC GMC 76%.
Legiunea - FC GMC 2:0

52e minuut.
Bocanegra probeert naar een medespeler te passen. Antipa probeert naar een medespeler te passen. Škréta rent richting de bal. Škréta haalt uit met een fantastische trap. Dandu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - FC GMC 3:0

62e minuut.
Antipa rent richting de bal. Antipa geeft een lange en hoge pass. Škréta rent richting de bal. Škréta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - FC GMC 4:0

64e minuut.
Slouk passt de bal in één keer door. Dikov speelt de bal door. Antipa speelt de bal door. Škréta rent richting de bal. Škréta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Antipa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jacoszek de bal. Jacoszek speelt de bal door. Škréta rent richting de bal. Škréta draait met de bal, schiet en ... Dandu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Bocanegra verovert de bal door een tackle van achteren. Antipa probeert naar een medespeler te passen. Jacoszek speelt de bal door. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta draait met de bal, schiet en ... Dandu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Slouk onderschept slim de pass. Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa probeert naar een medespeler te passen. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dandu trapt de bal weg van het doel. Jacoszek kopt de bal weg. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Fairclough geeft een lange en hoge pass. Kania speelt de bal door. Škréta rent richting de bal. Škréta draait met de bal, schiet en ... Secăreanu probeert de bal aan de voet te houden. Dandu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Slouk bereikt de bal nog maar net als eerste. Slouk passt de bal zonder na te denken. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek geeft de bal voor. Škréta krijgt zijn hoofd ertegen. Dandu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 23%, FC GMC 77%.
Legiunea - FC GMC 4:0