Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Insectao Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 22490
Greerii Verzi Legiunea
greeri532 Tactiek 4
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
53.4 gemiddelde waardering 58
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Hajdo passt de bal zonder na te denken. Krzyżykowski geeft een hoge lob. Szczutowski controleert de bal met de borst. Gaiato rent richting de bal. Gaiato schiet op doel. Starostyak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Klungelig pakt Hajdo de bal. Hajdo passt de bal met de wreef. Jacoszek met een sublieme pass. Škréta is nu in balbezit. Škréta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Scarafaggi rent richting de bal. Gaiato rent richting de bal. Scarafaggi rent richting de bal. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Inworp. Dikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek geeft een hoge lob. Škréta springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato passt de bal met de wreef. Winckelmans geeft de bal voor. Scarafaggi springt en kopt de bal. Starostyak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - Legiunea 1:0

36e minuut.
Scarafaggi kopt de bal weg. Jacoszek rent richting de bal. Jacoszek passt de bal zonder na te denken. Škréta is nu in balbezit. Škréta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Škréta rent richting de bal. Azadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta onderschept slim de pass. Škréta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Turcanu de bal onder controle te krijgen. Gama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 53%, Legiunea 47%.
Greerii Verzi - Legiunea 1:0

67e minuut.
Pogorelov passt de bal met de wreef. Vişinescu is nu in balbezit. Vişinescu passt de bal in één keer door. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ... Starostyak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Škréta probeert naar een medespeler te passen. Jacoszek is nu in balbezit. Winckelmans tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Winckelmans krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Kania passt de bal met de wreef. Slouk bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Ambrosi geeft een lange en hoge pass. Gaiato is nu in balbezit. Gaiato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scarafaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi schiet op doel. Starostyak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 58%, Legiunea 42%.
Greerii Verzi - Legiunea 1:0