Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Nazdravanii dinamo plesesti
343 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 54.5
excellent Schieten very good
solid Passen very good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Prunariu is nu in balbezit. Coreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu onderschept slim de pass. Prunariu draait met de bal, schiet en ... Esterházy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fillon bokst de bal weg.

5e minuut.
Selvood rent richting de bal. Selvood probeert naar een medespeler te passen. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài schiet op doel. Harkányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pažin is nu in balbezit. Bărzoi begaat een overtreding. Pažin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Canosa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Anh Tài maakt een snoekduik en kopt de bal. Harkányi bokst de bal weg.

12e minuut.
Minder probeert naar een medespeler te passen. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma passt de bal in één keer door. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tovačovský geeft een hoge lob. Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder speelt de bal door. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma schiet op doel. Fillon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Filyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Palma krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - dinamo plesesti 1:0

36e minuut.
Daar is Garcia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canosa is nu in balbezit. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Nazdravanii - dinamo plesesti 1:1

37e minuut.
Gyurkovits is nu in balbezit. Prunariu onderschept slim de pass. Prunariu passt de bal in één keer door. Palma is nu in balbezit. Palma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Palma is nu in balbezit. Palma draait met de bal, schiet en ... Fillon bokst de bal weg.

43e minuut.
Purcărea rent richting de bal. Gyurkovits legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Purcărea raakt geblesseerd tijdens het duel. Gyurkovits speelt de bal door. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Purcărea neemt zijn aanloop. Fillon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - dinamo plesesti 2:1

44e minuut.
Klungelig pakt Pažin de bal. Canosa is nu in balbezit. Canosa passt de bal in één keer door. Pažin is nu in balbezit. Pažin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Nazdravanii - dinamo plesesti 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 51%, dinamo plesesti 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Nazdravanii - dinamo plesesti 2:2

58e minuut.
Schaeffer rent richting de bal. Dan speelt de bal door. Selvood is nu in balbezit. Anh Tài is nu in balbezit. Selvood met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Gniadkowski speelt de bal door. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Anh Tài de bal. Anh Tài schiet op doel. Harkányi bokst de bal weg.

69e minuut.
Coreda is nu in balbezit. Palma onderschept slim de pass. Esterházy rent richting de bal. Purcărea onderschept slim de pass. Purcărea haalt uit met een fantastische trap. Fillon bokst de bal weg. Fillon probeert naar een medespeler te passen. Schaeffer kopt de bal weg. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Canosa kopt de bal weg. Daar is Tovačovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Tài onderschept slim de pass. Anh Tài probeert de bal met de borst te controleren. Anh Tài schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Gniadkowski passt de bal in één keer door. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits geeft de bal voor. Selvood controleert de bal met de borst. Selvood geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Filyan speelt de bal door. Prunariu rent richting de bal. Prunariu passt de bal zonder na te denken. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma schiet op doel. Fillon bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - dinamo plesesti 3:2

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Begarelli met een snelle inworp. Pažin is nu in balbezit. Pažin geeft de bal voor. Anh Tài springt en kopt de bal. Harkányi bokst de bal weg.

84e minuut.
Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Begarelli onderschept slim de pass. Begarelli passt de bal in één keer door. Pažin is nu in balbezit. Pažin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Filyan passt de bal zonder na te denken. Palma rent richting de bal. Coreda verovert de bal door een tackle van achteren. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bărzoi kopt de bal weg. Klungelig pakt Anh Tài de bal. Garcia rent richting de bal. Anh Tài onderschept slim de pass. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 56%, dinamo plesesti 44%.
Fc Nazdravanii - dinamo plesesti 3:2