Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stejarul Vlad Tepes SSkinsBerceni
343 Tactiek 541
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 38.5
adequate Schieten average
good Passen adequate
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Czwartek geeft een lange en hoge pass. Sanchez rent richting de bal. Sanchez speelt de bal door. Czwartek heeft problemen om de bal te vangen. Czwartek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Copos heeft problemen om de bal te vangen. Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - SSkinsBerceni 0:1

7e minuut.
Mănăilă passt de bal in één keer door. Gîrbaciu rent richting de bal. Grădean rent richting de bal. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi met een sublieme pass. Grădean rent richting de bal. Mâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgoi onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek passt de bal in één keer door. Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru haalt uit met een fantastische trap. Ðoković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Leibur is nu in balbezit. Leibur geeft de bal voor. Maghiran controleert de bal met de borst. Czwartek verovert de bal door een tackle van achteren. Czwartek schiet op doel. Ðoković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Caterincă met een sublieme pass. Copos heeft problemen om de bal te vangen. von Hof begaat een overtreding. von Hof krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 52%, SSkinsBerceni 48%.
Stejarul Vlad Tepes - SSkinsBerceni 0:1

46e minuut.
Drăgoi onderschept slim de pass. Drăgoi passt de bal met de wreef. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu schiet op doel. Padrón probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gacek passt de bal met de wreef. Grădean is nu in balbezit. Pantea onderschept slim de pass. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gombkötő passt de bal in één keer door. Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Milea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Milea naar de kleedkamers voor een vroege douche. Virtejaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Flores met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Flores geeft een hoge lob. Inworp. Gacek met de inworp. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Drăgoi kopt de bal weg. Sanchez rent richting de bal. Sanchez met een sublieme pass. Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek schiet op doel. Ðoković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Czwartek passt de bal met de wreef. Maghiran heeft problemen om de bal te vangen. Virtejaru is nu in balbezit. Virtejaru draait met de bal, schiet en ... Ðoković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - SSkinsBerceni 0:2

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Padrón met een harde bal richting middenveld. Czwartek is nu in balbezit. Czwartek schiet op doel. Ðoković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - SSkinsBerceni 0:3

81e minuut.
Maghiran geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanchez met een snelle inworp. Caterincă probeert de bal met de borst te controleren. Virtejaru geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
von Hof controleert de bal met de borst. Gacek probeert naar een medespeler te passen. Mâlcu geeft een hoge lob. Virtejaru probeert de bal met de borst te controleren. Virtejaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - SSkinsBerceni 0:4

89e minuut.
Drăgoi onderschept slim de pass. Drăgoi speelt de bal door. Gacek speelt de bal door. Gîrbaciu heeft problemen om de bal te vangen. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 62%, SSkinsBerceni 38%.
Stejarul Vlad Tepes - SSkinsBerceni 0:4