Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: New Wings Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
New Wings Universitatea Cluj-Napoca
433 ATAC POZITII Tactiek U 523
44% Balbezit 56%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 58
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
30.4 gemiddelde waardering 52.6
average Schieten formidable
adequate Passen very good
weak Verdedigen solid


3e minuut.
Hirata geeft de bal voor. Mowlik met een sublieme pass. Zamfir rent richting de bal. Zamfir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Universitatea Cluj-Napoca 0:1

3e minuut.
Vulpeşean rent richting de bal. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir passt de bal met de wreef. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peneş speelt de bal door. Sruthi kopt de bal weg. Hirata rent richting de bal. Hirata draait met de bal, schiet en ... Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Gioga controleert de bal met de borst. Bryjak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gioga raakt geblesseerd tijdens het duel. Sruthi met een snel genomen vrije trap. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir passt de bal met de wreef. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mądzielewski met een snelle inworp. Sruthi geeft een lange en hoge pass. Hirata is nu in balbezit. Hirata draait met de bal, schiet en ... Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Universitatea Cluj-Napoca 0:2

8e minuut.
Mowlik rent richting de bal. Mowlik passt de bal zonder na te denken. Cristinel kan de bal niet met de borst controleren. Zamfir onderschept slim de pass. Zamfir schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Universitatea Cluj-Napoca 0:3

11e minuut.
Bryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądzielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mądzielewski met een sublieme pass. Marin geeft een lange en hoge pass. Zamfir springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hirata is nu in balbezit. Hirata draait met de bal, schiet en ... Zamfir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Banu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioga onderschept slim de pass. Sruthi probeert naar een medespeler te passen. Hirata is nu in balbezit. Hirata geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Antonie heeft problemen om de bal te vangen. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir schiet op doel. Peneş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Universitatea Cluj-Napoca 0:4

25e minuut.
Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata passt de bal zonder na te denken. Zamfir rent richting de bal. Zamfir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Universitatea Cluj-Napoca 0:5

26e minuut.
Sruthi verovert de bal door een tackle van achteren. Sruthi geeft een hoge lob. Zamfir kopt de bal weg. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik haalt uit met een fantastische trap. Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mądzielewski zal de hoekschop nemen. Mowlik springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cristinel heeft problemen om de bal te vangen. Hirata rent richting de bal. Hirata draait met de bal, schiet en ... Peneş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hirata kopt de bal weg. Hirata probeert de bal met de borst te controleren. Hirata met een sublieme pass. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mądzielewski rent richting de bal. Mądzielewski geeft een lange en hoge pass. Hirata is nu in balbezit. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Peneş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Universitatea Cluj-Napoca 0:6

31e minuut.
Hirata verovert de bal door een tackle van achteren. Hirata met een sublieme pass. Mowlik rent richting de bal. Mowlik haalt uit met een fantastische trap. Peneş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Universitatea Cluj-Napoca 0:7

33e minuut.
Sruthi met een snelle inworp. Mądzielewski rent richting de bal. Mądzielewski geeft een hoge lob. Zamfir rent richting de bal. Zamfir schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Universitatea Cluj-Napoca 0:8

35e minuut.
Vulpeşean kopt de bal weg. Sruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sruthi passt de bal met de wreef. Hirata rent richting de bal. Hirata haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Universitatea Cluj-Napoca 0:9

36e minuut.
Drăguş heeft problemen om de bal te vangen. Zamfir onderschept slim de pass. Zamfir passt de bal in één keer door. Mowlik rent richting de bal. Mowlik haalt uit met een fantastische trap. Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Universitatea Cluj-Napoca 0:10

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mądzielewski met de inworp. Klungelig pakt Sruthi de bal. Sruthi geeft een hoge lob. Hirata maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hirata rent richting de bal. Hirata passt de bal zonder na te denken. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Cristinel verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mądzielewski zal de hoekschop nemen. Hirata krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Marin geeft de bal voor. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik onderschept slim de pass. Zamfir rent richting de bal. Zamfir draait met de bal, schiet en ... Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Universitatea Cluj-Napoca 0:11

45e minuut.
Banu heeft problemen om de bal te vangen. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata speelt de bal door. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Peneş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Universitatea Cluj-Napoca 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wings 89%, Universitatea Cluj-Napoca 11%.
New Wings - Universitatea Cluj-Napoca 0:12

47e minuut.
Selezeanu neemt vlug de vrije trap. Bryjak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gioga maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Mowlik de bal. Mowlik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Universitatea Cluj-Napoca 0:13

50e minuut.
Antonie rent richting de bal. Sruthi rent richting de bal. Sruthi passt de bal in één keer door. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sruthi rent richting de bal. Sruthi passt de bal zonder na te denken. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Peneş bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sruthi neemt de hoekschop. Daar is Hirata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirata schiet op doel. Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mowlik rent richting de bal. Mowlik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Universitatea Cluj-Napoca 0:14

53e minuut.
Antonie geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mądzielewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sruthi geeft de bal voor. Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Inworp. Sruthi met de inworp. Mądzielewski is nu in balbezit. Mądzielewski geeft een lange en hoge pass. Zamfir maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Mowlik de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Universitatea Cluj-Napoca 0:15

57e minuut.
Banu met een sublieme pass. Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata rent richting de bal. Hirata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mądzielewski met een sublieme pass. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik passt de bal in één keer door. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata schiet op doel. Peneş bokst de bal weg.

61e minuut.
Mądzielewski met een sublieme pass. Zamfir is nu in balbezit. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir rent richting de bal. Zamfir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Universitatea Cluj-Napoca 0:16

61e minuut.
Banu probeert naar een medespeler te passen. Drăguş heeft problemen om de bal te vangen. Zamfir rent richting de bal. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Peneş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Universitatea Cluj-Napoca 0:17

64e minuut.
Pietreanu is nu in balbezit. Mądzielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mądzielewski passt de bal in één keer door. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Universitatea Cluj-Napoca 0:18

67e minuut.
Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo geeft een hoge lob. Hirata heeft problemen om de bal te vangen. Hirata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Universitatea Cluj-Napoca 0:19

69e minuut.
Zamfir onderschept slim de pass. Zamfir passt de bal in één keer door. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik schiet op doel. Peneş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Ţugui komt het veld opgelopen. Peneş trapt de bal weg van het doel. Marin kopt de bal weg. Hirata rent richting de bal. Hirata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Universitatea Cluj-Napoca 0:20

72e minuut.
Antonie is nu in balbezit. Sruthi is nu in balbezit. Sruthi speelt de bal door. Hirata is nu in balbezit. Hirata draait met de bal, schiet en ... Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Zamfir heeft problemen om de bal te vangen. Cristinel rent richting de bal. Zamfir verovert de bal door een tackle van achteren. Zamfir draait met de bal, schiet en ... Peneş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Universitatea Cluj-Napoca 0:21

75e minuut.
Selezeanu geeft een hoge lob. Inworp. Mądzielewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sruthi geeft een hoge lob. Ţugui maakt een snoekduik en kopt de bal. Peneş bokst de bal weg.

76e minuut.
Mądzielewski met een snelle inworp. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugui verovert de bal door een tackle van achteren. Ţugui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Grigorie trapt de bal weg van het doel. Sruthi is nu in balbezit. Sruthi geeft de bal voor. Ţugui maakt een snoekduik en kopt de bal. Hirata is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sruthi neemt de hoekschop. Ţugui kopt de bal weg. Zamfir rent richting de bal. Zamfir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Universitatea Cluj-Napoca 0:22

80e minuut.
Sruthi heeft problemen om de bal te vangen. Sruthi speelt de bal door. Hirata rent richting de bal. Hirata geeft de bal voor. Ţugui is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mądzielewski rent richting de bal. Mądzielewski met een sublieme pass. Zamfir rent richting de bal. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Universitatea Cluj-Napoca 0:23

89e minuut.
Cristinel is nu in balbezit. Zamfir onderschept slim de pass. Zamfir passt de bal met de wreef. Hirata heeft problemen om de bal te vangen. Hirata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Universitatea Cluj-Napoca 0:24

90e minuut.
Hirata rent richting de bal. Hirata passt de bal zonder na te denken. Sruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sruthi geeft een lange en hoge pass. Zamfir springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wings 90%, Universitatea Cluj-Napoca 10%.
New Wings - Universitatea Cluj-Napoca 0:24