Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Napoca Dome
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 14027
Universitatea Cluj-Napoca New Wings
U 523 Tactiek 433 ATAC POZITII
56% Balbezit 44%
13% Spel op eigen helft 87%
60 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 30.8
formidable Schieten adequate
very good Passen adequate
solid Verdedigen weak


6e minuut.
Selezeanu probeert de bal aan de voet te houden. Vulpeşean rent richting de bal. Mądzielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cristinel rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mądzielewski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sruthi de bal. Sruthi speelt de bal door. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata draait met de bal, schiet en ... Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Hirata draait met de bal, schiet en ... Cristinel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir draait met de bal, schiet en ... Peneş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - New Wings 1:0

14e minuut.
Ninoiu onderschept slim de pass. Pietreanu maakt een afschuwelijke overtreding. Ninoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ninoiu met een snel genomen vrije trap. Hirata maakt een snoekduik en kopt de bal. Peneş bokst de bal weg.

15e minuut.
Sruthi speelt de bal door. Mądzielewski is nu in balbezit. Mądzielewski speelt de bal door. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Peneş bokst de bal weg.

15e minuut.
Marin kopt de bal weg. Vulpeşean is nu in balbezit. Mądzielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mądzielewski geeft de bal voor. Zamfir springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bumbescu passt de bal met de wreef. Sruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sruthi passt de bal zonder na te denken. Zamfir rent richting de bal. Zamfir draait met de bal, schiet en ... Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sruthi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mowlik kopt de bal weg. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Cristinel geeft een lange en hoge pass. Hirata probeert de bal aan de voet te houden. Mądzielewski met een sublieme pass. Mowlik rent richting de bal. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir schiet op doel. Peneş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

21e minuut.
Mowlik heeft problemen om de bal te vangen. Mowlik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zamfir de bal. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - New Wings 2:0

22e minuut.
Gioga geeft een lange en hoge pass. Sruthi rent richting de bal. Sruthi passt de bal met de wreef. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata schiet op doel. Peneş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

26e minuut.
Drăguş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maradona-Lmaghrib kopt de bal weg. Sruthi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mowlik de bal. Mowlik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Antonie passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Grigorie de bal. Mowlik rent richting de bal. Mowlik haalt uit met een fantastische trap. Peneş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - New Wings 3:0

28e minuut.
Sruthi geeft de bal voor. Mowlik kopt de bal weg. Hirata is nu in balbezit. Hirata draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Grigorie passt de bal in één keer door. Sruthi met een sublieme pass. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bryjak rent richting de bal. Gioga verovert de bal door een tackle van achteren. Sruthi probeert naar een medespeler te passen. Hirata heeft problemen om de bal te vangen. Hirata draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Mądzielewski met de inworp. Sruthi probeert naar een medespeler te passen. Zamfir rent richting de bal. Zamfir schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Cristinel de bal. Hirata rent richting de bal. Hirata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cristinel met een harde bal richting middenveld. Sruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sruthi passt de bal in één keer door. Zamfir rent richting de bal. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Mądzielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mądzielewski met een sublieme pass. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir schiet op doel. Peneş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - New Wings 4:0

37e minuut.
Zamfir met een sublieme pass. Mądzielewski rent richting de bal. Mądzielewski passt de bal in één keer door. Hirata is nu in balbezit. Hirata haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mowlik maakt een snoekduik en kopt de bal. Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Selezeanu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ronaldo kopt de bal weg. Sruthi is nu in balbezit. Sruthi geeft de bal voor. Mowlik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 10%, New Wings 90%.
Universitatea Cluj-Napoca - New Wings 4:0

47e minuut.
Grigorie geeft de bal voor. Ronaldo probeert de bal met de borst te controleren. Ronaldo passt de bal met de wreef. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir schiet op doel. Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hirata rent richting de bal. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bryjak stond buitenspel. Gioga neemt vlug de vrije trap. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - New Wings 5:0

51e minuut.
Mądzielewski speelt de bal door. Sruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sruthi geeft de bal voor. Hirata rent richting de bal. Hirata geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Sruthi passt de bal zonder na te denken. Daar is Mowlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mowlik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Selezeanu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mądzielewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hirata springt en kopt de bal. Cristinel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sruthi neemt de hoekschop. Hirata kopt de bal weg. Zamfir rent richting de bal. Zamfir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - New Wings 6:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antonie met een snelle inworp. Pietreanu controleert de bal met de borst. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bumbescu rent richting de bal. Mądzielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mądzielewski probeert naar een medespeler te passen. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Pietreanu heeft problemen om de bal te vangen. Mądzielewski speelt de bal door. Selezeanu is nu in balbezit. Zamfir onderschept slim de pass. Zamfir schiet op doel. Peneş bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sruthi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Selezeanu de bal. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - New Wings 7:0

65e minuut.
Grigorie probeert naar een medespeler te passen. Drăguş met een sublieme pass. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - New Wings 8:0

68e minuut.
Gioga geeft een hoge lob. Mądzielewski kopt de bal weg. Mowlik rent richting de bal. Mowlik schiet op doel. Peneş probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mowlik is nu in balbezit. Mowlik speelt de bal door. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir draait met de bal, schiet en ... Peneş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - New Wings 9:0

70e minuut.
Ţugui komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Sruthi rent richting de bal. Sruthi geeft een hoge lob. Ţugui kopt de bal weg. Zamfir rent richting de bal. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mądzielewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zamfir springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Marin probeert naar een medespeler te passen. Sruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sruthi passt de bal zonder na te denken. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sruthi neemt de hoekschop. Hirata krijgt zijn hoofd ertegen. Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Mądzielewski probeert naar een medespeler te passen. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata probeert naar een medespeler te passen. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - New Wings 10:0

80e minuut.
Vulpeşean probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pietreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţugui is nu in balbezit. Zamfir rent richting de bal. Zamfir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - New Wings 11:0

87e minuut.
Hirata speelt de bal door. Daar is Zamfir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţugui rent richting de bal. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Ţugui rent richting de bal. Ţugui geeft de bal voor. Hirata rent richting de bal. Hirata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - New Wings 12:0

89e minuut.
Klungelig pakt Vulpeşean de bal. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata is nu in balbezit. Zamfir rent richting de bal. Zamfir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - New Wings 13:0

90e minuut.
Zamfir is nu in balbezit. Zamfir passt de bal zonder na te denken. Ţugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugui draait met de bal, schiet en ... Peneş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - New Wings 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 15%, New Wings 85%.
Universitatea Cluj-Napoca - New Wings 14:0