Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: FC GMC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 12349
FC GMC FC Brasovia2007
Manevra 1 Tactiek 4-1-3-2
46% Balbezit 54%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.6 gemiddelde waardering 53.7
goed Schieten formidabel
matig Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Andrieş passt de bal met de wreef. Menjívar rent richting de bal. Menjívar passt de bal met de wreef. Gesios rent richting de bal. Gesios geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ruiz García heeft problemen om de bal te vangen. Şeitan met een sublieme pass. Agnoletti speelt de bal door. Hay rent richting de bal. Hay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Chruścicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnoletti onderschept slim de pass. Agnoletti geeft een hoge lob. Hay heeft problemen om de bal te vangen. Hay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ruiz García verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz García geeft een lange en hoge pass. Hay kopt de bal weg. Gesios rent richting de bal. Gesios schiet op doel. Dandu bokst de bal weg.

14e minuut.
Esteban geeft de bal voor. Secăreanu kopt de bal weg. Inworp. Pérez Piñeiro met een snelle inworp. Menjívar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sălăjean verovert de bal door een tackle van achteren. Sălăjean passt de bal in één keer door. Gesios met een sublieme pass. Hay rent richting de bal. Hay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Davidovici. Menjívar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agnoletti met een snel genomen vrije trap. Gesios krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - FC Brasovia2007 0:1

25e minuut.
Menjívar passt de bal met de wreef. Ruiz García is nu in balbezit. Ruiz García passt de bal zonder na te denken. Gesios is nu in balbezit. Gesios schiet op doel. Dandu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hay kopt de bal weg. Menjívar rent richting de bal. Menjívar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - FC Brasovia2007 0:2

29e minuut.
Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean geeft een lange en hoge pass. Agnoletti kopt de bal weg. Hay is nu in balbezit. Hay geeft een lange en hoge pass. Dandu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Sajewicz geeft de bal voor. van Heemst kopt de bal weg. Ruiz García probeert naar een medespeler te passen. Gesios rent richting de bal. Gesios schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - FC Brasovia2007 0:3

35e minuut.
Ruiz García geeft een hoge lob. Agnoletti is nu in balbezit. Agnoletti geeft een lange en hoge pass. Daar is Gesios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gesios haalt uit met een fantastische trap. Dandu bokst de bal weg.

36e minuut.
Hay heeft problemen om de bal te vangen. Menjívar rent richting de bal. Menjívar geeft de bal voor. Gesios krijgt zijn hoofd ertegen. Dandu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - FC Brasovia2007 0:4

38e minuut.
Gesios geeft de bal voor. Agnoletti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Menjívar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menjívar geeft een hoge lob. Pérez Piñeiro geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ruiz García rent richting de bal. Ruiz García passt de bal met de wreef. Agnoletti is nu in balbezit. Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Menjívar geeft een lange en hoge pass. Dandu bokst de bal weg. Paal!

44e minuut.
Ruiz García bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz García geeft een lange en hoge pass. Gesios is nu in balbezit. Gesios schiet op doel. Dandu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - FC Brasovia2007 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GMC 81%, FC Brasovia2007 19%.
FC GMC - FC Brasovia2007 0:5

49e minuut.
Ruiz García probeert naar een medespeler te passen. Shahumyan heeft problemen om de bal te vangen. Shahumyan geeft een lange en hoge pass. Gesios is nu in balbezit. Gesios haalt uit met een fantastische trap. Dandu bokst de bal weg.

59e minuut.
Esteban geeft de bal voor. Hay is nu in balbezit. Hay passt de bal met de wreef. Gesios is nu in balbezit. Gesios haalt uit met een fantastische trap. Dandu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Chruścicki heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz García onderschept slim de pass. Ruiz García met een sublieme pass. Hay rent richting de bal. Hay draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
van Heemst is nu in balbezit. Chişcanu verovert de bal door een tackle van achteren. Chruścicki rent richting de bal. Chruścicki draait met de bal, schiet en ... Markov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - FC Brasovia2007 1:5

69e minuut.
Gesios probeert de bal met de borst te controleren. Hay is nu in balbezit. Sajewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hay raakt geblesseerd tijdens het duel. Menjívar wilt de vrije trap nemen. Dandu bokst de bal weg.

80e minuut.
Nakrošis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gherghina komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GMC 73%, FC Brasovia2007 27%.
FC GMC - FC Brasovia2007 1:5