Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Legiunea Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25648
Legiunea Fc. Chriss-team
4 Tactiek oare?
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 53
excellent Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


12e minuut.
Slouk speelt de bal door. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Slouk. Suárez raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Xydous neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Starostyak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grumezea maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Suárez maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. Grumezea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Szczutowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bocanegra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Újhelyi is nu in balbezit. Újhelyi haalt uit met een fantastische trap. Starostyak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fc. Chriss-team 0:1

15e minuut.
Fairclough speelt de bal door. Antipa probeert naar een medespeler te passen. Kania speelt de bal door. Škréta rent richting de bal. Škréta haalt uit met een fantastische trap. Bardelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Antipa met een sublieme pass. Dikov rent richting de bal. Dikov passt de bal met de wreef. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Kania rent richting de bal. Kania passt de bal zonder na te denken. Dikov met een sublieme pass. Daar is Škréta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škréta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Slouk bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous verovert de bal door een tackle van achteren. Xydous passt de bal met de wreef. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Starostyak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Young geeft een lange en hoge pass. Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Suárez passt de bal met de wreef. Grumezea rent richting de bal. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Starostyak bokst de bal weg. Szczutowski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Vente geeft een lange en hoge pass. Suárez is nu in balbezit. Szczutowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suárez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Xydous neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 38%, Fc. Chriss-team 62%.
Legiunea - Fc. Chriss-team 0:1

50e minuut.
Xydous probeert naar een medespeler te passen. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi met een sublieme pass. Grumezea rent richting de bal. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Starostyak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suárez rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski met een sublieme pass. Kania is nu in balbezit. Kania geeft een hoge lob. Škréta springt en kopt de bal. Bardelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek geeft een hoge lob. Daar is Vente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škréta rent richting de bal. Škréta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Viard verovert de bal door een tackle van achteren. Viard met een sublieme pass. Xydous probeert naar een medespeler te passen. Suárez is nu in balbezit. Suárez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Verhoeven rent richting de bal. Starostyak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Antipa met een sublieme pass. Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov passt de bal met de wreef. Daar is Škréta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škréta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 38%, Fc. Chriss-team 62%.
Legiunea - Fc. Chriss-team 0:1